Simona Halep, posibil duel cu Emma Răducanu la Miami. Ce adversare au româncele la turneul american

Luni, 21 Martie 2022, ora 10:35
4537 citiri
Simona Halep, posibil duel cu Emma Răducanu la Miami. Ce adversare au româncele la turneul american
Simona Halep. Foto: Facebook / Simona Halep

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 23, este acceptată direct în turul al doilea al turneului de categorie WTA 1.000 Miami Open, fază în care va întâlni câştigătoarea partidei dintre australianca Daria Saville, locul 249 WTA, beneficiară a unui wild card, şi sportiva belgiană Greet Minnen, locul 81 WTA.

În turul al treilea, românca poate evolua cu Emma Răducanu din Marea Britanie, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 11, în optimi, cu Camila Giorgi din Italia, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 27, sau cu Karolina Pliskova din Cehia, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 6, în sferturi, cu Arina Sabalenka din Belarus, principala favorită, Elina Svitolina din Ucraina, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 15, sau cu Daria Kasatkina, locul 29 WTA şi cap de serie numărul 25, iar în semifinale cu estona Anett Kontaveit, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 3, americanca Danielle Collins, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 9, sau cu Ons Jabeur din Tunisia, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 8.

Tot pe această parte a tabloului, Irina Begu, locul 70 WTA, va evolua cu americanca Hailey Baptiste, 20 de ani şi locul 122 WTA, beneficiară a unui wild card. Învingătoarea din această partidă va juca împotriva jucătoarei Arina Sabalenka din Belarus, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 1, în manşa a doua.

Favorita principală de pe partea inferioară a tabloului este poloneza Iga Swiatek, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, iar alte jucătoare importante sunt Paula Badosa, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5, Maria Sakkari din Grecia, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4 şi spaniola Garbine Muguruza, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 7.

Pe această parte este şi Sorana Cîrstea, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 24, care stă în primul tur şi joacă în manşa a următoare cu Clara Tauson din Danemarca, 19 ani şi locul 40 WTA, sau cu Shuai Zhang din China, locul 43 WTA.

Elena-Gabriela Ruse, locul 57 WTA, va evolua în prima manşă cu Ana Konjuh din Croaţia, locul 52 WTA, iar învingătoarea va da piept în turul al doilea cu Elena Rîbakina din Kazahstan, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 17.

România nu are nicio reprezentantă pe tabloul calificărilor. Partidele de pe tabloul principal încep miercuri.

Simona Halep, interzis la Roma. Italienii au făcut anunțul care o lasă pe româncă în afara jocului
Simona Halep, interzis la Roma. Italienii au făcut anunțul care o lasă pe româncă în afara jocului
Revenirea pe teren a Simonei Halep, după ridicarea suspendării pentru dopaj, se transformă încet-încet într-un fiasco. Simona Halep a apucat să joace un singur meci, cel de la Miami cu...
S-a scris istorie la WTA Madrid. Jucătoarea care a egalat performanța fantastică a Simonei Halep
S-a scris istorie la WTA Madrid. Jucătoarea care a egalat performanța fantastică a Simonei Halep
Tenismena americană Cori Gauff, locul 3 mondial, a reușit joi o victorie de senzație în turul secund al turneului WTA 1000 de la Madrid. În vârstă de 20 de ani, Cori Gauff a bifat o...
#Simona Halep, #Simona Halep Miami, #adversare romance Miami Open , #WTA