Simona Halep, acțiune caritabilă înainte de primul meci la Miami. Cu ce tenismeni de top s-a distrat românca FOTO

Miercuri, 23 Martie 2022, ora 20:43
4904 citiri
Simona Halep, acțiune caritabilă înainte de primul meci la Miami. Cu ce tenismeni de top s-a distrat românca FOTO
Simona Halep, alături de Casper Ruud și Fabio Fognini

Înainte de debutul în turneul WTA de la Miami, tenismena Simona Halep a fost invitată de organizatori la o acțiune caritabilă, românca fiind surprinsă în compania unor nume mari din circuitul ATP.

Astfel, cei mai buni jucători de tenis din lume au participat miercuri la a doua ediție a evenimentului Miami Open Unites, o serie de acțiuni în care sportivii care concurează la turneul din Florida i-au sprijinit pe cei aflați în nevoie și au inspirat generațiile următoare.

Alături de tenismenii Fabio Fognini (Italia) și Casper Ruud (Norvegia), Simona Halep a ajutat Rebuilding Together, o organizație non-profit care repară și reconstruiește locuințe pentru vârstnici și veterani. Cu un zâmbet larg pe față, Simona Halep s-a distrat pe cinste atunci când a fost pusă să vopsească un zid cu ajutorul unei pensule.

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 23, va evolua direct în turul al doilea la Miami, împotriva australiencei Daria Saville, locul 249 WTA, beneficiară a unui wild card.

Saville, 28 de ani, fostă Gavrilova înainte de căsătorie şi fostă numărul 20 mondial, a întrecut-o, marţi, în prima manşă, cu scorul de 7-5, 6-3, pe jucătoarea belgiană Greet Minnen, locul 81 WTA, după un meci de două ore şi trei minute.

Halep şi Saville s-au mai întâlnit de patru ori în circuit, iar românca a câştigat de trei ori. Ultimele meciuri au avut loc în 2016, când Halep a câştigat, scor 6-1, 6-2, în optimi la Cincinnati, şi 6-2, 6-3, în turul al doilea al Rogers Cup, iar australianca s-a impus la Roma, tot în manşa a doua, scor 6-3, 4-6, 6-3. În 2015, la Indian Wells, în turul I, Halep a obţinut victoria cu scorul de 2-6, 6-1, 6-2.

Ce blestem a lovit turneul de la Madrid, după retragerea Simonei Halep
Ce blestem a lovit turneul de la Madrid, după retragerea Simonei Halep
Presa internațională de specialitate vorbește despre un adevărat blestem care a lovit turneul WTA 1000 de la Madrid, aflat în plină desfășurare. ”Blestemul wild-cardurilor”, a titrat...
A învins-o pe Halep la Miami și a urmat coșmarul. Ce-a pățit iberica Badosa la ea acasă
A învins-o pe Halep la Miami și a urmat coșmarul. Ce-a pățit iberica Badosa la ea acasă
Tenismena Paula Badosa din Spania, cea care a învins-o pe Simona Halep la Miami, la revenirea româncei în circuit, a fost eliminată miercuri în primul tur al turneului WTA Madrid. După...
#Simona Halep, #miami, #Casper Ruud, #Fabio Fognini , #stiri Simona Halep