Simona Halep a explicat motivul pentru care refuza sa ofere interviuri la emisiunile TV

Duminica, 31 Mai 2020, ora 21:057812 citiri
Simona Halep a explicat motivul pentru care refuza sa ofere interviuri la emisiunile TV
Foto: wtatennis.com

Simona Halep a vorbit intr-un interviu pe care l-a acordat recent si despre capitolul expunerii sale in media in ultima perioada, o perioada foarte incarcata in care a cucerit 2 trofee de Grand Slam, Roland Garros si Wimbledon, in 2018 si 2019.

Romanca de 28 de ani de pe locul 2 WTA a fost intrebata si de ce ezita foarte mult sa dea interviuri la televizor.

"Am ajuns la 26-27 de ani si aveam niste lipsuri, trebuie sa o recunosc. Am fost un fel de persoana izolata din cauza carierei pe care mi-am ales-o. M-am izolat de tot ce imi putea afecta cariera de sportiv profesionist: interviuri, emisiuni TV etc. Si nu m-am dus in ideea ca stiam ca m-ar fi putut influenta, mi-ar fi dat niste aripi si as fi inceput sa cred cine stie ce lucruri despre mine, desi eram abia la inceput.

Castigam un turneu mare, ma duceam la trei emisiuni si toata lumea ma lauda, ce castigam de aici? Mi-am setat chestia asta si, fiind foarte disciplinata, am putut sa o respect", a fost reactia Simonei intr-un interviu realizat pentru un podcast live la BT Talks.

Simona Halep a raspuns criticilor adunate de-a lungul timpului: "Lumea spunea ca sunt labila psihic si ca nu-mi pasa"

Romanca este pe locul 2 WTA in acest moment, iar in acest sezon a prins o semifinala la Australian Open, iar imediat dupa a cucerit trofeul la Dubai, dupa o finala cu Elena Rybakina.

D.A.