Serena Williams, mesaj catre Simona Halep? "Vin dupa tine! Locul unu WTA este al meu"

Miercuri, 10 Ianuarie 2018, ora 18:0017897 citiri
Serena Williams, mesaj catre Simona Halep? "Vin dupa tine! Locul unu WTA este al meu"
Foto: Hepta.ro

Absenta la editia din acest an de la Australian Open, Serena Williams anunta ca va reveni in scurt timp in circuitul WTA si tinteste neaparat prima pozitie in ierarhia mondiala.

Americanca a afirmat ca nu simte ca a fost inlocuita de vreo jucatoare in cele 11 luni de absenta si avertizeaza ca isi vrea locul intai in clasament inapoi.

"Vin dupa tine!", este mesajul pe care Serena Williams i l-a transmis liderului mondial, fara sa-i pronunte insa numele.

"Nu a existat un numar 1 clar cat timp am lipsit. Va fi interesant sa ajung din nou acolo, pe locul meu, unde simt ca merit sa fiu. Eu nu joc tenis ca sa fiu a doua sau a treia! Daca nu exista un numar 1 clar, atunci eu pot sa-mi recuperez locul! Dar si daca este un numar unu clar, e ok, de asemenea, pentru ca vin dupa tine!", a spus Serena Williams, citata de Metro.

Ea a explicat apoi ca nasterea fetitei sale a transformat-o intr-o jucatoare si mai buna.

"Cand am o stare de anxietate pierd meciuri, dar aceste sentimente au disparut de cand Olympia s-a nascut. Stiind ca am acest copil frumos acasa ma face sa ma simt ca nu mai trebuie sa joc niciun alt meci, ca nu am nevoie de bani, de titluri sau prestigiu. Le vreau, dar nu am nevoie de mine. Este un sentiment diferit pentru mine, iar asta ma ajuta pe teren", a adaugat Serena.

Serena Williams nu va participa la Australian Open 2018 si va pierde astfel si cele 2000 de puncte pe care le mai are.

Revenirea americancei este asteptata sa se produca in luna martie, la Indian Wells, cand Serena va avea 0 puncte in clasamentul WTA.

Intre timp, Simona Halep, jucatoarea aflata acum pe primul loc WTA, mai poate acumula puncte si se poate distanta si mai mult.