Sapte motive pentru care Simona Halep o va invinge pe Maria Sharapova

Marti, 27 Octombrie 2015, ora 08:03
4955 citiri
Sapte motive pentru care Simona Halep o va invinge pe Maria Sharapova
Foto: Hepta.ro

Simona Halep cauta, marti, prima victorie in fata Mariei Sharapova, in Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor. Este momentul ideal pentru ca Simona sa reuseasca sa puna punct cosmarului numit Sharapova si credem cu tarie ca sportiva noastra ne va face fericiti astazi.

Din acest motiv, Ziare.com va prezinta sapte motive pentru care Simona o va invinge pe Maria Sharapova:

1. Suprafata de joc o ajuta pe Simona - In Singapore se joaca pe un hard court atipic, suprafata fiind ceva mai lenta. Iar acest lucru se potriveste de minune cu stilul de joc al Simonei, care prefera punctele lungi si bine gandite. De altfel, Sharapova s-a plans deja de suprafata de joc, spunand ca avantajeaza sportive precum Simona Halep si Agnieszka Radwanska, ce au o talie mai redusa.

2. Simona i-a creat mari probleme Sharapovei la ultimele meciuri - E adevarat, nu a invins-o niciodata pe rusoaica. Dar ultimele trei dueluri directe au reprezentat adevarate chinuri pentru Sharapova. Rusoaica s-a impus de fiecare data in trei seturi, mereu la limita! Dupa finala de la Roland Garros 2014, Sharapova a spus ca acela a fost cel mai greu meci din cariera sa. A urmat un alt duel, la Cincinnati, unde rusoaica s-a impus din nou in decisiv cu 6-4. Victoria Simonei pare astfel doar o chestiune de timp.

3. Presiunea e minima pe Simona - Daca Simona are o problema de care se loveste constant, aceea sigur este presiunea! Numai ca, de aceasta data, presiunea este minima pe Simona Halep. O infrangere n-ar reprezenta un capat de tara, tinand cont ca se poate califica in semifinale si printr-o victorie in fata Agnieszkai Radwanska, in ultimul meci din grupa. Iar cand reuseste sa se elibereze de presiune, Simona joaca un tenis de vis. Sa ne aducem aminte cum a zdrobit-o anul trecut pe Serena Williams, tot in faza grupelor!

Simona Halep, in semifinale la Turneul Campioanelor: Cum se califica inca de astazi

4. Rusoaica are probleme fizice - Da, a castigat primul meci cu Agnieszka Radwanska. Dar cei ce au urmarit meciul au observat, practic, cum rusoaica abia s-a miscat pe teren in fata unei adversare mult mai agile. In ultimele trei luni si jumatate, rusoaica a incheiat un singur meci, cel cu Radwanska. Daca Simona va reusi sa o alerge pe Sharapova, victoria n-are cum sa-i scape!

5. Sharapova are probleme mentale - Rusoaica a aratat ca se confrunta si cu probleme mentale. A avut multe clipe in care putea sa inchida cu lejeritate meciul cu Radwanska, dar a cedat inexplicabil in multe momente si totul s-a transformat intr-un succes dramatic.

6. Serviciul Sharapovei nu merge - Rusoaica s-a intrecut in greseli pe propriul serviciu si a comis peste 10 dublu-faulturi in meciul cu Radwanska. O statistica horror la acest nivel in tenisul feminin.

7. Simona e favorita la casele de pariuri - Pentru prima data in duelurile cu Maria Sharapova, Simona este cotata la agentiile de pariuri cu prima sansa sa castige confruntarea. Desigur, cotele pot fi irelevante. Dar daca pana acum bookmakerii au avut mereu dreptate, de ce sa nu-i credem si de aceasta data? Sa credem cu tarie ca Simona o va invinge pe Sharapova!

Partida dintre Simona Halep si Maria Sharapova va incepe la ora 13:30 in direct pe Ziare.com.

Rusoaica a castigat toate cele cinci intalniri directe de pana acum, insa Simona pare mai pregatita ca oricand sa obtina prima victorie.

De la ora 9:00, Ziare.com va transmite in direct si confruntarea dintre Agnieszka Radwanska si Flavia Pennetta.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Simona Halep Maria Sharapova, #Simona Halep Turneul Campioanelor , #Turneul Campioanelor