Vesti proaste pentru Simona Halep. Turneul de la Roland Garros va fi amanat

Joi, 08 Aprilie 2021, ora 10:42
Autor: Teodor Serban
Vesti proaste pentru Simona Halep. Turneul de la Roland Garros va fi amanatSimona Halep. Foto: Facebook / Simona Halep

Turneul de la Roland Garros, al doilea grand slam al anului, va fi amanat o saptamana, a declarat o sursa din randul organizatorilor pentru L'Equipe.

French Open era programat initial intre 23 mai si 6 iunie. Noile date de desfasurare vor fi 30 mai-13 iunie, potrivit sursei citate.

Amanarea a fost decisa pentru a le putea permite organizatorilor sa primeasca un numar mai mare de spectatori, daca restrictiile sanitare legate de pandemia de coronavirus vor fi relaxate.

Jucatoarele de tenis o ataca pe romanca Roxana Maracineanu, ministru Sportului din Franta: "Este o calamitate"

Editia 2020 a turneului de la Roland Garros a fost amanata din mai pana in septembrie, din cauza pandemiei de coronavirus.

AFP a scris, marti, ca ministerul francez al Sporturilor discuta cu organizatorii turneului de la Roland-Garros cu privire la o posibila "amanare de cateva zile" si cu privire la "conditiile de primire a publicului".

"Sunt in curs discutii cu organizatorii cu privire la proceduri, in special pentru primirea publicului", a precizat ministerul, pentru AFP, si a adaugat: "O intarziere de cateva zile este in discutie".

La sfarsitul lunii martie, Gille Moretton, noul presedinte al Federatiei Franceze de Tenis (FFT), a indicat ca se lucreaza la aproape toate scenariile posibile, singurele exceptate fiind cele extreme, accesul publicului la suta la suta capacitate si anularea cometitiei.

Simona Halep este una dintre favoritele turneului de tenis de la Roland Garros.

 Articol citit de 2324 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  alex-7
  08.04.2021, 14:35
  Puii Labrador sant in culmea fericirii
  Dupa ce au sarbatorit evenimentul gasirii unei fete de companie acum jubileaza ca are cine sa-i spele si sa le ridice ra.hatul lor de jos sau din pat. Uite ca a venit si timpul cand fata lui Shrek nu se mai poate duce cu traista la furat $$$.
  Andradda
  08.04.2021, 10:57
  Ce articol ***!
  In primul rand, nu vad de ce amanarea cu o saptamana ar fi "o veste proasta" pt Halep sau pt oricare participant la turneu. O saptamana in plus pt pregatire nu are cum sa dauneze.
  Iar turneul se amana cu o saptamana pt toti participantii, nu doar pe Halep.
  Dar autorul pare a fi cam autist in ceea ce priveste jurnalismul.
  Penibil!