Roland Garros 2017: Principalele trei favorite la castigarea turneului

Advertorial
Sambata, 27 Mai 2017, ora 10:00
43815 citiri
Roland Garros 2017: Principalele trei favorite la castigarea turneului
Foto: Simona Halep Facebook

Roland Garros 2017 va incepe duminica, iar turneul feminin incepe fara o favorita certa, dupa ce Serena Williams (insarcinata) si Maria Sharapova (n-a primit wild-card) nu se vor afla pe tabloul principal.

Va prezentam modul in care vad cele mai bune agentii de pariuri situatia favoritelor.

LISTA PRIMELOR TREI FAVORITE:

Simona Halep - Ocupanta locului 4 in clasamentul WTA este vazuta de specialistii din tenis principala favorita la castigarea Roland Garros. Este recunoscuta drept o specialista a zgurii, iar forma recenta o recomanda pentru aceasta distinctie, avand in vedere ca vine dupa o semifinala la Stuttgart, un trofeu la Madrid si o finala pierduta la Roma.

Singura problema ar putea fi accidentarea de la glezna suferita in meciul cu Elina Svitolina, din cauza careia a reusit sa inceapa antrenamentele abia vineri.

La editia de anul trecut, Simona Halep a ajuns pana in optimile de finala, fiind eliminata de Samantha Stosur. Cea mai buna evolutie a avut-o in 2014, cand a pierdut finala in fata Mariei Sharapova. Are 11 victorii si 7 infrangeri la meciurile disputate pe tabloul principal. De altfel, trebuie mentionat ca Simona a reusit sa treaca de turul doi doar de doua ori in sapte aparitii.

Simona Halep are cota 5 la agentia Netbet pentru a castiga Roland Garros 2017.

Elina Svitolina - Jucatoarea din Ucraina, clasata pe locul 6 mondial, este considerata a doua favorita a turneului, avand cota 8 la agentiile de pariuri autorizate in tara noastra.

Ucraineanca se afla intr-o forma foarte buna si vine dupa un trofeu castigat in finala turneului de la Roma, in fata Simonei Halep.

Si ea este considerata o jucatoarea foarte buna pe zgura. La editia de anul trecut a ajuns pana in optimi, iar cea mai buna performanta dateaza din 2015, cand a ajuns in sferturile de finala. Are 9 victorii si 4 infrangeri in meciurile pe tabloul principal.

Garbine Muguruza - Campioana de anul trecut, dupa o victorie in fata Serenei Williams, are a treia sansa la castigarea trofeului, cu o cota 10 la Netbet.

Iberica vine dupa o calificare in semifinale la Roma, unde a abandonat din cauza unor probleme medicale in timpul meciului cu Elina Svitolina.

Muguruza este si ea o specialista pe aceasta suprafata, dovada stand rezultatele din ultimii ani. Anul trecut a castigat, iar in 2014 si 2015 a ajuns in sferturile de finala. Are un bilant 16-3 la Roland Garros pe tabloul principal.

Roland Garros 2017 se desfasoara in perioada 28 mai - 11 iunie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#Roland Garros 2017 favorite , #Roland Garros