Programul primelor două zile la Australian Open. Când debutează Simona Halep și când ar trebui să joace Djokovic

Vineri, 14 Ianuarie 2022, ora 16:54
5082 citiri
Programul primelor două zile la Australian Open. Când debutează Simona Halep și când ar trebui să joace Djokovic
Simona Halep

Organizatorii turneului de Grand Slam de la Melbourne, Australian Open (17-30 ianuarie), au făcut precizări privind programul primelor două zile, luni și marți.

Conform anunțului de pe pagina de Twitter a competiției, AO 2022 va începe luni cu meciurile din jumătățile superioare ale tablourilor, atât la masculin cât și la feminin.

Astfel, la masculin, liderul mondial Novak Djokovic ar urma să fie programat în ziua de luni, asta în cazul în care apelul său la decizia de anulare a vizei va avea câștig de cauză, o decizie finală fiind așteptată duminică.

În schimb, la feminin, luni vor intra pe teren româncele Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian, în meciurile cu Jasmine Paolini (Italia), respectiv Greet Minnen (Belgia).

Ca urmare, meciurile din jumătatea inferioară, acolo unde se află Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu se vor disputa marți.

Simona Halep, locul 15 WTA şi favorită 14, va evolua cu poloneza Magdalena Frech, locul 105 mondial, în primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorţi de joi. În turul trei, Halep ar putea evolua contra britanicei Emma Răducanu, care joacă în primul tur cu americanca Sloane Stephens.

Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, va evolua în runda inaugurală cu sportiva cehă Petra Kvitova, favorită 20 şi locul 21 mondial, iar franţuzoaica Oceane Dodin (locul 96 WTA) va fi adversara Irinei Begu (locul 58 mondial).

Veste neplăcută pentru Simona Halep, de la casele de pariuri
Veste neplăcută pentru Simona Halep, de la casele de pariuri
Simona Halep a revenit în competiții ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o TAS, de reducere a suspendării de 4 ani dictate de ITIA la 9 luni. Ca urmare, casele de pariuri au luat-o în...
Ce blestem a lovit turneul de la Madrid, după retragerea Simonei Halep
Ce blestem a lovit turneul de la Madrid, după retragerea Simonei Halep
Presa internațională de specialitate vorbește despre un adevărat blestem care a lovit turneul WTA 1000 de la Madrid, aflat în plină desfășurare. ”Blestemul wild-cardurilor”, a titrat...
#Simona Halep, #Novak Djokovic, #Australian Open, #program , #stiri tenis
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
La baieti, primul match este intre Djokovid si Pfizer :))))