Presa internationala, despre meciul pierdut de Halep in fata Serenei: A facut ce n-a fost nimeni in stare

Joi, 08 Septembrie 2016, ora 07:17
70750 citiri
Presa internationala, despre meciul pierdut de Halep in fata Serenei: A facut ce n-a fost nimeni in stare
Foto: Hepta.ro

Simona Halep a facut un meci eroic in sferturile de finala de la US Open, in fata Serenei Williams, insa a fost nevoita sa se recunoasca invinsa in cele din urma de aceasta. Presa internationala scrie pe larg despre acest meci.

"Serena supravietuieste meciului epic cu Halep", titreaza site-ul WTA Tennis, adaugand ca romanca a reusit doar doua break-uri in cele trei seturi.

"Simona Halep a facut ceea ce nimeni altcineva nu a fost in stare sa faca impotriva Serenei Williams, miercuri, la US Open, insa chiar si asa nu a putut sa opreasca numarul 1 mondial sa avanseze in semifinalele ultimului Grand Slam al anului", scrie agentia Reuters, citata si de Eurosport, care subliniaza ca "bataioasa romanca a reusit sa ia primele break-uri Serenei la acest turneu si singurul set pierdut de numarul 1 mondial", in ceea ce a fost numita o "lupta tensionata".

"Impinsa la limita, Williams o elimina pe Halep", titreaza si agentia Associated Press, subliniind ca Serena va lupta pentru a nu pierde sefia clasamentului WTA. "Dupa cum poate atesta Halep, Williams nu renunta la nimic cu usurinta", noteaza sursa citata.

"Serena Williams a castigat un sfert de finala dramatica, miercuri seara, scapand de o provocare de foc din partea Simonei Halep", noteaza ESPN.

"Serena Williams a fost greu incercata de Simona Halep, inainte de a castiga in trei seturi si a ajunge in semifinale la US Open", relateaza si BBC, numind-o "tenace" pe romanca.

"Simona Halep lupta, dar Serena merge in semifinale", scrie The New York Times, care remarca rezistenta intampinata de americanca din partea romancei. "Williams ar fi putut claca cu usurinta, dupa ce rapida si foarte abila Halep a fortat un set al treilea", mai noteaza sursa citata.

"Serena Williams supravietuieste revenirii Simonei si ajunge in semifinalele US Open", scrie si The Guardian.

"Numarul 1 mondial a fost impins in trei seturi de o vioaie Simona Halep, inainte de a ajunge in semifinalele US Open", scrie si ABC.

"Serena Williams trece de testul Simona Halep pentru a ajunge in semifinale", titreaza NDTV, iar Sporting News scrie ca Serena "s-a confruntat cu cel mai dur obstacol al sau de pana acum la US Open, iar numarul 1 mondial a trecut testul".

"Bataioasa Halep o forteaza pe Serena sa munceasca in victoria in trei seturi in care a luptat din greu", scrie si Newsday, adaugand ca, "atunci cand totul s-a incheiat, Serena a aplaudat-o pe Simona Halep".

"Serena Williams supravietuieste sperieturii din partea Simonei Halep in sferturile de finala ale US Open", mai titreaza si USA Today, adaugand ca americanca a fost astfel confruntata cu cea mai mare provocare a sa de la US Open.

"Serena Williams stia ca are nevoie de ceva in plus impotriva Simonei Halep si a gasit acel lucru", scrie site-ul Tennis.com, adaugand ca Halep "a impins-o pe Serena sa faca ceea ce nu voia sa faca, intr-un fel in care doar Azarenka a reusit, in ultimii ani".

"In ciuda spectacolului viteaz al Simonei Halep, Serena Williams marseaza in semifinale", titreaza si DNA India.

Serena Williams s-a impus in trei seturi, scor 6-2, 4-6, 6-3, dupa un meci de mare lupta.

Simona ramane cu performanta de a deveni prima jucatoare care reuseste un break in fata Serenei la US Open 2016 si prima care ii ia un set americancei.

Citeste care a fost reactia Simonei Halep, dupa meciul cu Serena Williams

Citeste si ce spune Serena despre victoria din meciul cu Simona

Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#presa internationala Simona Halep Serena Williams, #Halep invinsa Serena Williams, #Simona Halep Serena Williams US Open , #Serena Williams