Cine compune "pătura sulfuroasă" a României care o atacă pe Simona Halep: "Știe tot despre tot, de la cipuri la viruși și planete plate"

Vineri, 27 Mai 2022, ora 17:24
42150 citiri
Cine compune "pătura sulfuroasă" a României care o atacă pe Simona Halep: "Știe tot despre tot, de la cipuri la viruși și planete plate"
Simona Halep a suferit un atac de panică în timpul meciului din turul 2 de la Roland Garros

Eliminarea Simonei Halep în turul 2 la Roland Garros a stârnit un nou val violent de critici la adresa sportivei noastre.

Multe dintre reproșurile adresate de privitorii români Simonei Halep sunt excesiv de agresive și au legături vagi cu realitatea.

Silviu Zinică, primarul USR al comunei gălățene Smârdan, a scris o postare dură pe Facebook la adresa comentatorilor lipsiți de decență față de campioana româncă.

"N-am văzut nicăieri un popor mai imbecilizat în misiunea sa de a-și umili, devora și demola campionii.

Desigur, cei mai mulți contestatari ai imensului campion care este Simona Halep fac parte din acea pătură sulfuroasă a României care deși știe tot despre tot, de la cipuri la viruși și planete plate, nu are nimic, majoritatea dintre ei fiind exemple remarcabile despre cum să fii un nul perfect în viață.

În același timp, recunosc că încerc un sentiment de silă când văd zeci de asocieri și fotografii atunci când Simona câștigă și niciuna atunci când Simona pierde.

Spune multe despre noi ca societate, despre cât de mult suntem dispuși să fim solidari la greu, câtă capacitate emoțională avem pentru a înțelege că oricât de bun ar fi un om în ceea ce face acesta rămâne totuși om.

Om, adică supus greșelii, eșecului, uzurii, scurgerii implacabil a timpului cu toate efectele negative ale acestuia peste fizicul unei ființe, fără ca aceasta să știrbească cu nimic ceea ce suntem sau ceea ce am fost în stare să facem.

Câți dintre noi am fost numărul 1 în lume în meseria noastră, fie măcar și pentru o secundă?

Câți dintre noi am fost capabili de un efort de minim 0.00001% din efortul celor pe care îi criticăm, strâmbând superior din nas?

Câți dintre noi am avut măcar 0.00001% din capacitatea de sacrificiu a acestor mari campioni?

Sunt exact răspunsurile la aceste întrebări motivul pentru care în societățile dezvoltate campionii sunt respectați și apreciați pentru eternitate.

Noi, rămânem în continuare la limita exterioară a unui astfel de comportament, tributari ostracizării de zeci de ani generate de regimul comunist, când cei mai slabi din curtea școlii au ajuns șefi de post sau directori de întreprinderi, uneori chiar șefi de stat.

În România suntem atât de ciuntiți psihic încât ne iubim campionii doar atât timp cât sunt campioni, nimic mai jos de atât nu poate reprezenta satisfăcător pauperele noastre destine.

Cât despre mine, aflați că am să pun din ce în ce mai des poze cu Simona.

E bine să fii alături de oameni la bine, dar e infinit mai important să fii alături de ei la greu", scrie Zinică în postare.

Mulțumesc, Simona Halep, pentru tot ce ai dăruit până azi acestui popor nerecunoscător!

S-a scris istorie la WTA Madrid. Jucătoarea care a egalat performanța fantastică a Simonei Halep
S-a scris istorie la WTA Madrid. Jucătoarea care a egalat performanța fantastică a Simonei Halep
Tenismena americană Cori Gauff, locul 3 mondial, a reușit joi o victorie de senzație în turul secund al turneului WTA 1000 de la Madrid. În vârstă de 20 de ani, Cori Gauff a bifat o...
Veste neplăcută pentru Simona Halep, de la casele de pariuri
Veste neplăcută pentru Simona Halep, de la casele de pariuri
Simona Halep a revenit în competiții ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o TAS, de reducere a suspendării de 4 ani dictate de ITIA la 9 luni. Ca urmare, casele de pariuri au luat-o în...
#Simona Halep, #halep infrangere paris, #critici simona halep , #Roland Garros