Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Patrick Mouratoglou face lumină. Ce spune despre relația cu Simona Halep: ”E alegerea ei”

Marti, 13 Septembrie 2022, ora 08:46
27597 citiri
Patrick Mouratoglou face lumină. Ce spune despre relația cu Simona Halep: ”E alegerea ei”
Simona Halep și Patrick Mouratoglou

Antrenorul francez Patrick Mouratoglou a oferit detalii despre relația sa de colaborare cu tenismena Simona Halep (30 de ani, 9 WTA), într-o perioadă extrem de delicată pentru sportiva noastră.

Eliminată în primul tur la US Open, Simona Halep a divorțat zilele trecute de Toni Iuruc, suferind apoi o intervenție chirurgicală la nas.

Aflat în Franța, antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, a făcut precizări privind problemele pe care le-a întâmpinat tenismena sub comanda sa, începând din luna aprilie.

"Cred că a fost complet epuizată, fizic, dar mai mult mental. Am început să lucrăm împreună în aprilie și s-au instalat multe schimbări. Nu mi-aș fi dorit să se întâmple majoritatea dintre ele. Este alegerea ei. Dar ea a făcut multe schimbări, pentru că asta este personalitatea ei. Simona e foarte generoasă în eforturi și dă sută la sută tot timpul.

Ea a muncit mult mai mult decât oricând. Nu știu cum era înainte, dar din ce am auzit de la ea și de la antrenorul ei de fitness, a muncit foarte, foarte, foarte mult alături de mine. Ea a decis să meargă cu mine sută la sută și pentru că a vrut să aibă în echipă oameni care lucrează cu mine, deci multe schimbări.

Atacul de panică de la Roland Garros a fost pentru că a vrut să facă totul prea bine și a dus prea mult stres pentru a face față. Dar acesta a fost primul semnal că a fost dificil din punct de vedere mental. Apoi s-a descurcat bine. A jucat o mulțime de turnee pentru că trebuia să joace, trebuia să o facă pentru a avea meciuri în picioare.

Nu am schimbat modul în care joacă, dar am făcut câteva ajustări, așa că este ceva nou. Știam unde vrem să mergem, dar ne adaptăm la situație în fiecare etapă, iar asta a fost corect să facem în acel moment. Bineînțeles că, din cauza asta, în semifinalele de la Wimbledon, ea era foarte epuizată din punct de vedere emoțional", a spus Mouratoglou pentru I News, conform Eurosport.

A învins-o pe Halep la Miami și a urmat coșmarul. Ce-a pățit iberica Badosa la ea acasă
A învins-o pe Halep la Miami și a urmat coșmarul. Ce-a pățit iberica Badosa la ea acasă
Tenismena Paula Badosa din Spania, cea care a învins-o pe Simona Halep la Miami, la revenirea româncei în circuit, a fost eliminată miercuri în primul tur al turneului WTA Madrid. După...
Situația complicată a Simonei Halep. Italienii au anunțat ce se întâmplă cu wild-card-urile la WTA Roma
Situația complicată a Simonei Halep. Italienii au anunțat ce se întâmplă cu wild-card-urile la WTA Roma
Organizatorii turneului WTA 1000 de la Roma, programat în perioada 8-19 mai, au făcut primele precizări privind wild-card-urile de pe tabloul feminin, o invitație în acest sens fiind...
#Simona Halep, #Patrick Mouratoglou, #relatie , #stiri Simona Halep