Motivul pentru care Simona Halep nu ar mai trebui sa-si angajeze antrenor: Ce spun Ilie Nastase si Ion Tiriac

Luni, 11 Martie 2019, ora 14:40 10862 citiri
Foto: Hepta.ro

Simona Halep joaca fara antrenor, iar Ilie Nastase e de parere ca tenismena noastra n-ar mai trebui sa apeleze la serviciile unui antrenor. De aceeasi parere este si Ion Tiriac.

Dupa despartirea de Darren Cahill, la sfarsitul sezonului precedent, Simona a evoluat fara ajutorul unui antrenor, iar Ilie Nastase e convins ca nu mai are nevoie de asa ceva.

"Eu am mai spus, nu cred ca Simona Halep are nevoie de antrenor. Ca e acolo o echipa care analizeaza si ii spune despre adversare, da, dar in tribune cred ca poate sa stea si mama ei", a spus Ilie Nastase intr-o interventie la ProX.

"Daca a castigat o data Roland Garros si a ajuns aici, nu stiu pentru ce ii mai trebuie antrenorul. Chiar nu stiu. Si Tiriac zice la fel. Ea e capabila sa joace singura, nu? Oricum joaca singura, odata ce intra pe teren nu mai poate primi sfaturi. Ce mai poate sa ii spuna antrenorul? E adevarata asta, ai la un moment dat nevoie de un antrenor, dar dupa aia, cand ai castigat, ce poate sa iti mai spuna antrenorul?", a continuat acesta.

La turneul de la Doha, Simona l-a avut alaturi de ea pe belgianul Thierry Van Cleemput, insa colaborarea dintre cei doi s-a incheiat dupa competitia din Qatar.

3 ani a durat colaborarea dintre Simona Halep si Darren Cahill, perioada in care tenismena noastra a castigat un Grand Slam si a ajuns pe primul loc in clasamentul WTA.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News