Halep, despre momentele de nervozitate din victoria fabuloasa din Fed Cup

Sambata, 16 Aprilie 2016, ora 20:58
7317 citiri
Halep, despre momentele de nervozitate din victoria fabuloasa din Fed Cup
Foto: Facebook/ Romania Fed Cup Team

Simona Halep a declarat dupa victoria obtinuta, sambata, in fata nemtoaicei Andrea Petkovic ca la aceasta partida a fost mai putin nervoasa decat la altele, fiind multumita de atitudinea pe care a avut-o pe parcursul meciului.

"A fost un meci foarte strans, in care Petkovic a jucat foarte bine. Am jucat si eu un tenis bun si as fi putut termina meciul mai repede, dar ea a revenit fiind foarte concentrata pana la final.

Am luptat pentru fiecare minge si nu am fost foarte nervoasa, fata de alte meciuri, doar ca eram nemultumita cand greseam unele mingi. Cu siguranta, atitudinea mea a fost ok", a spus Halep, la conferinta de presa, potrivit News.ro.

Fed Cup: Simona Halep obtine o victorie electrizanta cu Petkovici si Romania egaleaza Germania

Dupa ce a jucat doua ore si 50 minute acum si alte doua partide lungi cu Petkovic in trecut, Halep spera sa nu mai aiba parte de intalniri de acest fel, pentru ca nu ii plac: "Acest meci este record ca timp, sper sa nu mai am parte de partide de acest fel pentru ca nu-mi plac. Nu m-am gandit la meciurile dinainte cu Petkovici, ci doar la acesta si la victorie."

In schimb Simonei Halep ii plac partidele pe zgura si continua sa isi imbunatateasca jocul.

"A fost primul meci pe zgura, este mai greu un pic terenul, trebuie sa alerg mai mult, sa ma obisnuiesc mai bine, dar imi place zgura, iar terenul de aici este bun. Mai am multe de imbunatatit in jocul meu pe zgura, de exemplu sa servesc mai bine, mai constant, sa joc mai aproape de linia de fund si multe altele", a precizat ea.

La partida din Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, Halep spune ca a fost putin incurcata de unele incurajari primite din partea publicului inainte de a servi.

"Vreau sa multumesc mult publicului, chiar daca au fost si momente de mare presiune pe final, cand auzeam numele meu strigat inaintea serviciului. Eram tensionata si voiam sa le spun cumva ca am nevoie de liniste, dar cel mai important este ca totul s-a terminat cu bine si le multumesc mult", a declarat sportiva.

Reactia Simonei Halep dupa victoria superba din Fed Cup - ce spune despre accidentare si Angelique Kerber

Jucatoarea clasata pe locul 6 mondial a reafirmat faptul ca accidentarea suferita nu este grava si ca va juca impotriva germanei Angelique Kerber, duminica.

"Cu siguranta voi juca maine, chiar daca am cazut. Am vazut reluarea acum in vestiar, a fost urata cazatura, am avut dureri, dar am continuat sa joc. Nu este atat de grav si maine voi juca. Maine va fi un meci mai greu cu mult mai multa presiune si imi doresc mult sa-l castig", a adaugat Halep.

Romania si Germania se afla la egalitate, 1-1, dupa meciurile de sambata. In prima partida a intalnirii, Irina Begu, locul 35 WTA, a fost invinsa, cu scorul de 6-2, 6-3, de Angelique Kerber, locul 3 WTA.

Apoi, Simona Halep, locul 6 WTA, a castigat, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-4, meciul Andrea Petkovic, locul 30 WTA, dupa doua ore si 50 de minute de joc. In primul set, Halep a alunecat si a cazut, avand nevoie de mai multe interventii ale fizioterapetului la glezna stanga, mai ales spre finalul partidei.

Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a avut în ultima perioadă reacții acide despre unii candidați la Primăria Capitalei, a publicat pe rețelele sociale un text surprinzător, în care...
#reactie Halep victorie Fed Cup, #Halep nervozitate Fed Cup, #Halep invins Petkovici Fed Cup , #Fed Cup