Cum arata prognoza meteo la Roland Garros la ora meciului Simona Halep - Amanda Anisimova si masura disperata pregatita de organizatori

Luni, 02 August 2021, ora 12:077879 citiri
Cum arata prognoza meteo la Roland Garros la ora meciului Simona Halep - Amanda Anisimova si masura disperata pregatita de organizatori
Foto: Twitter/Roland Garros

Simona Halep va reveni astazi pe teren la Roland Garros, in speranta ca va putea juca in cele din urma meciul din sferturile de finala cu Amanda Anisimova.

Partida a fost reprogramata pentru ora 13:00, iar sansele ca meciul sa se incheie astazi sunt foarte mari.

Conform prognozei meteo, la Paris ar urma sa ploua in reprize de scurta durata dupa ora 14:00.

In orice caz, ploile - daca isi vor face aparitia - nu vor mai pune in pericol programul complet al zilei.

Pe de alta parte, vineri, cand sunt programate semifinalele, sunt anuntate noi furtuni de o intensitate mult mai mare. Tocmai din acest motiv, organizatorii se gandesc chiar ca finala masculina sa fie mutata luni.

"Prognoza pentru joi este ok si cred ca vom reusi sa terminam meciurile, dar va fi extrem de dificil vineri, cand se anunta vreme rea. Luam in calcul si cel mai negru scenariu, inclusiv ca finala masculina sa aiba loc luni. In ce priveste fetele, ar fi oportun ca ambele semifinale sa aiba loc la aceeasi ora pentru ca toate fetele sa aiba aceeasi sansa de a se recupera", a afirmat directorul turneului, Guy Forget, intr-o conferinta de presa.

ado.slave('adoceanrozjremtpkal', {myMaster: 'I_tccJpineZGTP31NyLywz6sf4IB.m8EFkoUTfDuGTT.f7' });