Cine e blonda angajată de Simona Halep în locul Virginiei Ruzici. Legătura suedezei cu Patrick Mouratoglou

Marti, 31 Mai 2022, ora 14:46 9500 citiri
Nina Wennerstrom

Imediat după eliminarea de la Roland-Garros, în turul 2, Simona Halep a decis să rupă colaborarea cu managerul Virginia Ruzici, în locul căreia a fost angajată suedeză Nina Wennerstrom, ca reprezentantă a Wesport Agency.

Tenismena a făcut anunțul cu privire la Virginia Ruzici pe rețelele de socializare. Cele două au început colaboarea acum 14 ani, Virginia Ruzici fiind managerul Simonei încă de când sportiva din Constanța nu avea un nume în lumea tenisului.

"A fost o călătorie fantastică. Aș dori să-i mulțumesc Virginiei Ruzici pentru dăruirea ei față de mine, nu doar profesională, ci și ca prieten apropiat. A fost o experiență uimitoare împreună, de 14 ani, și o adevărată încântare să lucrez cu ea. Voi prețui pentru totdeauna prietenia noastră.

Acum, aș dori să salut un nou membru în echipa mea. Sunt încântată să anunț că voi lucra cu Nina Wennerstrom și echipa We Sport Agency", a scris Halep pe Instagram.

Nina Wennerstrom este o suedeză de 43 de ani, mamă a doi copii și o fostă jucătoare de tenis fără mari performanțe, cel mai bun loc ocupat de ea fiind 634, în 2001. Ulterior, în 2003, s-a retras din sportul de performanță, concentrându-se pe management și fiind cofondatoare a Wesport Agency.

Probabil că Simona și Nina s-au cunoscut prin intermediul antrenorului româncei, Patrick Mouratoglou, care o știe pe suedeză din 2016, atunci când nordica i-a organizat lansarea Academiei de pe Coasta de Azur.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News