Ce urmeaza pentru Simona Halep dupa retragerea de la Stuttgart: Program incarcat pentru sportiva noastra

Miercuri, 24 Aprilie 2019, ora 08:01 8856 citiri
Foto: Porsche Tennis

Simona Halep a hotarat sa se retraga din turneul de la Stuttgart, invocand probleme medicale si o stare de oboseala dupa participarea in semifinalele Fed Cup.

In urma acestei decizii, Simona a pierdut 100 de puncte WTA si poate ajunge pe locul 3 in clasamentul WTA, existand pericolul sa fie depasita de Petra Kvitova.

Urmatorul turneu din calendarul Simonei este cel de la Madrid, unde sportiva a confirmat deja prezenta.

La competitia ce va incepe pe 6 mai, Simona va avea de aparat 215 puncte WTA.

Apoi, incepand cu 15 mai, Simona va lua startul in turneul pe zgura de la Roma, la care anul trecut a ajuns pana in finala. Simona va avea de aparat inca 585 de puncte in Italia.

Incepand cu 26 mai, Simona va merge la Roland Garros pentru a apara trofeul castigat anul trecut si cele 2.000 de puncte obtinute in urma acestui succes.

Acesta va fi ultimul turneu pe zgura pe care Simona il va disputa in 2019. Dupa Roland Garros, pentru Simona va urma o vacanta de cateva saptamani si pregatirea pentru sezonul pe iarba.

Prima competitie pe iarba va fi cea de la Birmingham, incepand cu 17 iunie. Exista sanse ca Simona sa mearga, totusi, si la Eastbourne, inaintea turneului de la Wimbledon, ce va incepe pe 1 iulie.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza Quasimona1
Quasimona1
rank 1
Ce sa urmeze? Coliva si lumanarile pt un parastas reusit