Cât de apropiată e Simona Halep de Patrick Mouratoglou: ”Își urmărește cu atenție țintele”. Ce spune un fost antrenor al tenismenei

Luni, 12 Septembrie 2022, ora 09:50 10185 citiri
Simona Halep și Patrick Mouratoglou

Simona Halep (30 de ani, 9 WTA) a divorțat de Toni Iuruc după numai un an de căsnicie, speculându-se că unul dintre motivele care au dus la despărțire ar fi apropierea sportivei de noul ei antrenor, francezul Patrick Mouratoglou.

Un alt antrenor care a avut ocazia să lucreze cu Simona Halep, în prima parte a carierei sale, este vorba despre Firicel Tomai, și-a expus punctul de vedere într-o declarație pentru playsport.ro.

”După mine, povestea asta cu antrenorul ei care ar fi chipurile vinovat pentru turnura din viața personală a Simonei sunt doar prostii. Eu o știu pe Simona Halep, cea de la 20 de ani. Dar nu cred că s-a schimbat ceva.

În opinia mea, Simona e o femeie foarte morală, care nu amestecă lucrurile astea. Și fac afirmația asta cu tărie, chiar dacă nu mai sunt în anturajul ei. Repet, Simona nu amestecă lucrurile. Ea își urmărește cu multă atenție țintele. Era foarte ambițioasă și așa cred că a și rămas.

E alimentată de energie pozitivă și toți antrenorii pe care și i-a ales sunt sigur că a făcut alegerea de fiecare dată cu multă atenție. Pe de altă parte, lumea e foarte invidioasă și se spun multe prostii.

Personal, l-am criticat pe Mouratoglou și recunosc că am spus că poate nu era cea mai bună alegere la acel moment, fiindcă am considerat că există și alții, mai discreți și la fel de buni. Dar Mouratoglou e un antrenor de top, care a știut să rămână mult timp la un nivel înalt. Și nu e simplu sa faci asta”, a declarat Firicel Tomai pentru sursa citată.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Luni, 05 Decembrie 2022
Brazilia
21:00
Coreea de Sud
Marti, 06 Decembrie 2022
Maroc
17:00
Spania
Marti, 06 Decembrie 2022
Portugalia
21:00
Elveția
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
5 - 1
7
3
2
0
1
5 - 4
6
3
1
1
1
4 - 3
4
3
0
0
3
1 - 7
0