O tenismenă din țara noastră, reacție acidă despre Emma Răducanu: "Să ne înțelegem, ea nu este româncă." Ce spune despre Simona Halep și Bianca Andreescu

Luni, 04 Octombrie 2021, ora 18:46 53863 citiri
Andreea Prisăcariu.

Cea mai noncoformistă jucătoare de tenis din România, Andreea Prisăcariu, a vorbit despre posibilul duel Simona Halep - Emma Răducanu de la Indian Wells.

Prisăcariu adoră tenisul prestat de Emma Răducanu, dar va fi fanul lui Halep. Si asta datorită faptului ca britanica nu este româncă.

Emma Răducanu s-a născut în Canada dintr-un tara român și mama din China, dar s-a mutat cu familia în Marea Britanie la vârsta de doi ani.

"O cunosc pe Emma, dar nu suntem apropiate, ne-am salutat de câteva ori. Îmi place foarte mult de Emma Răducanu, îmi place jocul ei. Cred că are un potențial uriaș. Mai mare decât al Biancăi Andreescu. Joacă agresiv, așa cum îmi place mie, și a dovedit că este și foarte matură la ultimele turnee, altfel nici nu avea cum să câștige US Open. Îmi place foarte mult jocul ei.

Au stiluri de joc complet diferite (n.r - Simona Halep și Emma Răducanu), dar îmi place mai mult cel practicat de Emma Răducanu

Dintre ea și Simona Halep, normal că țin cu Simona, Simona este româncă. Să ne înțelegem, Emma Răducanu nu este româncă. Cum nu este nici Bianca Andreescu. Iar noi, românii, trebuie să ne susținem reciproc", a spus Andreea Prisăcariu pentru fanatik.

Pe locul 369 în lume, Prisăcariu uimește lumea cu pozele sale sexy pe rețelele de socializare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News