Prigoana: USL nu are nicio sansa sa o schimbe pe Roberta

Vineri, 13 Aprilie 2012, ora 18:30 1420 citiri

Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat vineri ca demersul USL de schimbare din functie a presedintelui Camerei Deputatilor nu are "nicio sansa" pentru ca trebuie dovedita incalcarea repetata a Regulamentului.

"Dansa a ajuns presedinta Camerei Deputatilor prin votul PSD-ului, cand a fost supusa la vot, doamna Anastase a beneficiat de votul PSD-ului, cu 70%, aveam o coalitie in acel moment cu PSD-ul si ea a avut 70% din sufragii. Schimbarea ei o poate face doar grupul care a desemnat-o. Incalcarea constanta a Regulamentului este o chestiune foarte larga, trebuie demonstrat asta", a declarat Prigoana.

El a precizat ca demersul USL este unul "pueril" si nu are nicio sansa.

"Asa si Opozitia trebuia sa isi piarda mandatele, pentru ca Regulamentul spune ca trebuie sa te prezinti la sedinte si daca o faci repetat iti pierzi mandatul, dar nu a patit asta nimeni, deocamdata.

Nu exista nicio sansa, mai exista o perioada foarte scurta de 8 luni pana la alegeri, dar trebuia motivata cumva absenta din Parlament. Parca suntem la gradinita, imi iau jucariile si plec, astea nu sunt lucruri demne pentru o clasa plitica responsabila, sunt niste justificari puerile care nu-si au locul", a precizat el

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii