Cum îţi fereşti casa de răufăcători: 3 sisteme smart pentru siguranţa întregii familii

Advertorial
Miercuri, 27 Aprilie 2022, ora 16:40
4482 citiri
Cum îţi fereşti casa de răufăcători: 3 sisteme smart pentru siguranţa întregii familii
FOTO: unsplash.com

Siguranţa este unul dintre cele mai urmărite calităţi la o locuinţă. Oamenii îi acordă o atenţie deosebită, pentru a se asigura ca traiul lor este unul liniştit, fără incidente neplăcute şi fără musafiri nepoftiţi.

În prezent, sunt multe sisteme de supraveghere performante pe piaţă, menite să le vină în ajutor, iar dintre toate, cele inteligente îşi fac cel mai bine treaba, pentru că sunt realizate pe baza unor tehnologii de ultima generaţie.

Iată 3 sisteme de top, utile atât într-o casă inteligentă, cât şi într-una clasică:

Videointerfoanele ţin persoanele neinvitate la distanţă

Montarea unor videointerfoane în apartamente sau case este un prim pas către o siguranţă sporită. Pe piaţa sunt kituri pentru videointerfon care reprezintă un pas colosal faţă de interfoanele clasice.

Un astfel de kit este IP de le HIKVISION, ce conţine un post exterior, un monitor video şi un distribuitor de 4 canale. Conectând acest sistem, se poate vedea în orice moment cine se afla în curtea casei şi dacă este o persoană cunoscută sau neinvitată. Rezoluţia oferită de un astfel de sistem este una de foarte bună calitate, tocmai pentru a permite vizualizarea în bune condiţii a ceea ce se întâmplă în zona de interes, indiferent că este zi sau noapte, datorită tehnologiei Led-IR.

Sunt modele wireless sau cu fir de videointerfoane, în funcţie de preferinţele fiecărei familii, iar unghiul de vizibilitate al camerei video este, de regulă, de 180 de grade.

Camere de supraveghere cu alarmă şi sirena

Siguranţa este una în condiţii maxime, dacă sunt montate camere de supraveghere de interior şi/sau exterior.

O cameră de supraveghere de foarte bună calitate, recomandată de profesioniştii de la Case-Smart.ro, este modelul Somfy One+, full HD, cu alarmă şi sirenă, ce funcţionează prin WiFi şi Bluetooth.

Această soluţie de securitate conectată este alcătuită dintr-o cameră full HD, care este prevăzută şi cu o sirenă de peste 90 dB şi cu un senzor de mişcare inteligent. Funcţionează prin intermediul unei aplicaţii ce ce descărca pe smartphone (cu sistem de operare iOS sau Android).

Camera asigura şi vizibilitate pe timp de noapte şi are un microfon şi un difuzor încorporat, pentru a se putea comunica prin intermediul său. Camera este compatibilă cu Amazon Alexa, IFTTT, TaHoma, Nest şi cu accesoriile de securitate Somfy Protect şi Myfox Home Alarm.

Încuietori smart, pasul necesar pentru un spaţiu perfect sigur

Încuietorile inteligente aduc un plus important de siguranţă pentru orice spaţiu. Ele sunt utile în special pentru proprietarii de apartamente în regim hotelier (Booking, Airbnb etc.) pentru că pot fi generate coduri de valabilitate de pe aplicaţia mobilă şi transmise clienţilor prin SMS sau e-mail. Un exemplu este yala Orvibo C1 care este un produs ce se remarcă prin finisajele de lux, de o calitate superioară, faţă de cele care există pe piaţa din România. Cu aplicaţia HomeMate se poate activa funcţia Security Mode, care oferă posibilitatea de a monitoriza casă tot timpul.

În concluzie, se pot bucura de siguranţă şi de un plăcut sentiment de protecţie toţi cei care folosesc dispozitive inteligente pentru spaţiile locative, de afaceri sau cu altă destinaţie. Trebuie doar să aleagă produse inteligente, de ultima generaţie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#siguranta casa, #siguranta locuinta , #stiri life style