Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

VIDEO Un europarlamentar roman pledeaza in PE pentru ridicarea vizelor pentru toti cetatenii UE care calatoresc in SUA

Miercuri, 20 Ianuarie 2021, ora 14:49
2789 citiri

Deputatul european Siegfried Muresan (PPE/PNL) a pledat pentru ridicarea vizelor pentru toti cetatenii UE care calatoresc in SUA, in cadrul dezbaterii de miercuri din plenul Parlamentului European privind investirea noului presedinte american si actuala situatie politica din aceasta tara.

"Astazi, cetatenilor din Cipru, Croatia, Bulgaria si Romania li se cere in continuare viza pentru a intra in Statele Unite.

Haideti sa lucram impreuna cu noua administratie americana pentru a asigura reciprocitatea deplina a vizelor intre Statele Unite si Uniunea Europeana", a indemnat eurodeputatul citat intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul sau, aducand in atentie o problema importanta pentru 30 de milioane de cetateni ai UE.

Declaratia a fost facuta in ziua in care urmeaza sa aiba loc ceremonia de investire a presedintelui ales al SUA, Joe Biden.

Membrii Parlamentului European, reuniti in sesiune plenara saptamana aceasta, au avut miercuri o dezbatere despre viitoarele relatii UE-SUA si despre evolutiile legate de procedurile de punere sub acuzare impotriva presedintelui in exercitiu Donald Trump pentru rolul sau in incitarea la violentele de la Capitoliu din 6 ianuarie.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#siegfried muresan, #Siegfried Muresan sua, #Siegfried Muresan vize sua , #stiri Siegfried Muresan