E oficial: Siegfried Muresan si-a dat demisia din PMP si trece la PNL

Luni, 07 Mai 2018, ora 15:18
3377 citiri
E oficial: Siegfried Muresan si-a dat demisia din PMP si trece la PNL
Foto: Arhiva Facebook/ Siegfried Muresan

Siegfried Muresan si-a dat demisia din PMP si s-a inscris in PNL, a anuntat europarlamentarul pe pagina personala de Facebook, intr-o postare intitulata "Ma alatur PNL ca sa castigam alegerile europarlamentare si sa scoatem PSD de la guvernare".

"Am decis sa ma alatur Partidului National Liberal (PNL). PNL este principalul partid de centru-dreapta din Romania, principalul opozant al Partidului Social Democrat (PSD) si principalul partid membru al Partidului Popular European (PPE) in Romania", a scris Muresan pe reteaua sociala.

El arata ca este nevoie de un PNL cat mai puternic pentru a scoate PSD de la guvernare.

"Vom oferi cetatenilor toate motivele sa voteze PNL la urmatoarele randuri de alegeri. Obiectivul este clar: castigarea alegerilor europarlamentare si scoaterea PSD de la guvernare. Pentru alegerile europarlamentare, vom prezenta cel mai bun program electoral, cea mai buna lista de candidati si o agenda pentru cea mai buna reprezentare a Romaniei in Europa", a completat europarlamentarul.

Siegfried Muresan a subliniat ca va continua sa sustina aceleasi lucruri: o buna guvernare, o administratie publica eficienta, o economie puternica, sprijin pentru intreprinzatori, fiscalitate simpla, o educatie in care tinerii sa invete profesiile de care au nevoie pentru a avea succes pe piata fortei de munca si o Europa care sa ofere oamenilor siguranta si bunastare.

Europarlamentarul a evidentiat ca PSD "ne aduce inapoi in toate aceste domenii", iar in ceea ce priveste economia, justitia, sanatatea, educatia si politica externa - PSD "si-a demonstrat incompetenta".

"Fiecare zi in care PSD, in frunte cu infractorul Liviu Dragnea, se afla la guvernare, este o zi proasta pentru Romania. De aceea, obiectivul este sa castigam alegerile europarlamentare si sa scoatem PSD de la guvernare", a adaugat Muresan pe Facebook.

Deputatul european a mai scris ca isi va continua activitatea in PE "cu aceeasi convingere si determinare sa obtin un sprijin cat mai mare pentru cetatenii romani si europeni" si ca va continua sa lupte "pentru respectarea si apararea statului de drept, a independentei justitiei, institutiilor si pentru o economie puternica".

Primele informatii despre demisia lui Siegfried Muresan din PMP si inscrierea in PNL au aparut in presa la finalul saptamanii trecute, insa deputatul european nu a vrut sa comenteze pe marginea acestui subiect pana acum.

Precizam ca PMP i-a cerut, vineri, demisia lui Siegfried Muresan din Parlamentul European, sustinand ca acesta negociaza cu PNL.

A.D.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#Siegfried Muresan demisie PMP, #Siegfried Muresan PNL , #PNL