Provocare inedita pentru toti europarlamentarii romani: "Arata-ne ca nu chiulesti!"

Marti, 15 Decembrie 2015, ora 15:17 1940 citiri
Foto: Facebook / Siegfried Muresan

Europarlamentarul MP Siegfried Muresan isi provoaca toti colegii politicieni sa dea dovada de transparenta si sa le dezvaluie celor care i-au votat care este prezenta lor la lucrarile forului in care au fost alesi, din tara sau din strainatate.

"De la politicienii din tara ne asteptam la orice. Dar cand reprezinti tara in strainatate, ca membru al Parlamentului European sau comisar european, macar atunci trebuie sa fii mai responsabil. Orice actiune a ta are impact asupra tarii din care provii, asupra poporului pe care il reprezinti.

De aceea, fac un apel la transparenta catre toti politicienii romani, dar, in primul rand, catre cei care ne reprezinta in structurile UE, sa publice, asa cum fac eu, agenda saptamanala si rata de prezenta la sedintele plenare ale Parlamentului European, respectiv, la sedintele Comisiei Europene.

Iata rata mea de prezenta la sedintele cu voturi din plenul Parlamentului European din septembrie 2014, pana in noiembrie 2015: 97,81%", a postat pe Facebook Siegfried Muresan.

De altfel, eurodeputatul intentioneaza sa actualizeze rata sa de prezenta in permanenta, pe pagina sa web.

C.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News