Europarlamentarul amenintat de Dragnea ii da replica: Mie nu mi-a fost niciodata frica sa spun adevarul

Joi, 13 Iulie 2017, ora 17:10 14418 citiri
Foto: Facebook / Siegfried Muresan

La Bruxelles, un lider care ameninta politicienii si jurnalistii care isi fac treaba si cauta adevarul este privit ca un lider slab si deplorabil, ii transmite europarlamentarul PMP Siegfried Muresan lui Liviu Dragnea, dupa ce liderul PSD l-a acuzat ca ar fi denigrat Romania la Bruxelles.

Siegfried Muresan spune ca Liviu Dragnea cauta vinovati pentru ca PSD e incapabil sa indeplineasca promisiunile electorale fantasmagorice, asa ca era cat pe ce sa scape din mana puterea.

Reactia vine dupa ce Muresan, purtator de cuvant al PPE, a atras atentia asupra felului in care premierul Mihai Tudose a fost tratat la Bruxelles, iar Liviu Dranea a anuntat ca va sesiza "institutiile statului", fara sa precizeze la ce se refera.

"De cand a vazut ca scapa din mana puterea si ca nu este capabil sa indeplineasca promisiunile fantasmagorice din campania electorala, PSD, in frunte cu presedintele partidului, Liviu Dragnea, a intrat in logica cautarii vinovatilor. Pentru investigatiile jurnalistice si anchetele procurorilor privind faptele de coruptie este de vina omul de afaceri George Soros, pentru slaba prestatie a guvernelor sale este de vina Siegfried Muresan. Mie nu mi-a fost niciodata frica sa spun adevarul si nu imi va fi nici in continuare", a comentat pe Facebook Siegfried Muresan.

Mai mult, europarlamentarul PMP spune ca va "explica 'institutiilor statului' in ce dezastru economic risca sa se adanceasca Romania de cand PSD e la putere, asa cum o arata ultimii indicatori macroeconomici si cum avertizeaza de luni bune Comisia Europeana, investitorii straini si autohtoni".

"PSD a fost ales sa guverneze tara, nu sa puna in pericol stabilitatea economica si politica a Romaniei doar ca sa ramana la putere si sa-si protejeze coruptii care au pradat tara in ultimii 27 de ani. La Bruxelles, un lider care ameninta politicienii si jurnalistii care isi fac treaba si cauta adevarul este privit ca un lider slab si deplorabil", ii transmite el lui Liviu Dragnea.

C.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News