Vivre.ro isi pune la dispozitie platforma online magazinelor fizice lovite de criza

Comunicat de presa
Luni, 16 Martie 2020, ora 18:26
29279 citiri
Vivre.ro isi pune la dispozitie platforma online magazinelor fizice lovite de criza

Vivre, principalul eCommerce de mobilier, decoratiuni si articole de lifestyle din Romania si Europa de Est, invita retailerii offline sa comercializeze propriile produse pe Vivre.ro.

In contextul socio-economic actual, comertul offline intampina dificultati in a interactiona cu publicul lor. Pentru a veni in sprijinul comertului traditional, dar si al clientilor dornici sa beneficieze in conditii de siguranta de produsele de care au nevoie, Vivre pune la dispozitia retailerilor site-urile si aplicatiile proprii, oferind acces la o destinatie online de home & deco accesata de peste 6.000.000 de vizitatori lunar.

"Vivre este o companie care lucreaza cu si pentru oameni, iar in situatia actuala ne dorim sa fim un liant sigur intre comerciantii offline si clientii care vor sa acceseze produsele acestora din confortul si siguranta propriei locuinte. Asadar, deschidem portile Vivre.ro pentru toti retailerii de home & deco si lifestyle care isi doresc sa aiba acces la baza noastra de clienti. Comunitatea din care facem parte are nevoie sa ne concentram eforturile catre un scop comun, fluxurile economice trebuie sa functioneze in continuare, iar online-ul este veriga care poate sprijini", a declarat Monica Cadogan, CEO & Co-fondator Vivre.

Incepand cu 16 martie 2020, toti retailerii din Romania ce doresc sa se alature initiativei pot accesa adresa www.vivre.ro/impreuna, pot trimite un mail la adresa impreuna@vivre.eu sau suna la numerele de telefon +40 723 237 609 si +40 769 641 205.

Despre Vivre

Vivre este principalul e-commerce din industria home & deco din CEE, fondat in 2012 de antreprenori romani, cu vanzari in 9 tari din centrul si estul Europei: Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croatia, Polonia si Grecia.

Pe site-urile si aplicatiile mobile Vivre sunt disponibile peste 100.000 de piese de mobilier, decoratiuni, textile si accesorii, colectate de la 1.000 de branduri din intreaga lume.

Cu 4,5 milioane de comenzi livrate catre mai mult de 750.000 de clienti, Vivre pune zilnic la dispozitie mii de produse noi pentru cei care vor sa devina propriii designeri.

Promisiunea pe care Vivre o respecta inca de la lansare este aceea de a pune la dispozitia clientilor o destinatie online unde pot gasi mobila si accesorii potrivite personalitatii lor.

"Home, lovely home" inseamna sa iubesti timpul petrecut acasa.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#shopping online, #Vivre home deco , #shopping online