Vine ziua lui? Afla ce cadouri prefera sa primeasca barbatii din zodia taur (Galerie foto)

Marti, 03 Mai 2016, ora 07:34
13260 citiri
Vine ziua lui? Afla ce cadouri prefera sa primeasca barbatii din zodia taur (Galerie foto)
Foto: Ziare.com

Luna mai este luna taurului. Daca ai printre cunostinte barbati nascuti in zodia taur, cu siguranta te gandesti cum ii poti surprinde cu un cadou inedit.

Barbatul taur poate crea impresia ca este un personaj dur si fioros, dar in sinea sa este o persoana iubitoare si protectoare. El este legat de Pamant, iubeste stabilitatea si linistea care il fac sa se simta relaxat si detasat.

Cadourile potrivite pentru el trebuie sa aiba atitudine si stil. Este o persoana careia ii place sa fie rasfatata, in special cu daruri. Desi ii plac cadourile pretentioase, nu este greu de multumit - atata timp cat gasesti ceva din aria sa de interese!

Tabla de sah din alabastru de Toscana

Taurul este un mare amator al obiectelor de calitate si va aprecia cu siguranta o tabla de sah din materiale de lux. Tabla este din alabastru de Toscana, iar piesele sunt sculptate in zinc si reproduc figuri medievale.

Un astfel de cadou are valoare sentimentala si poate fi pastrat pentru o perioada indelungata. Il va folosi cu prietenii sai cei mai apropiati sau poate te va invata si pe tine sa joci ca sa ii poti tine companie.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul TAUR

Stand de carti de lux

Taurul iubeste stabilitatea, rutina si tabieturile sale. Propria casa este un loc important pentru el, intim, in care se poate relaxa. Daca Taurul tau este amator de lectura, un obiect dedicat acestei pasiuni va fi de neinlocuit.

Aspectul antichizat si finisajul frantuzesc al standului de carti il fac obiectul decorativ perfect. Cartile sale preferate vor avea de acum locul lor special.

Borseta din piele si canvas pentru umar

O borseta micuta, pentru umar, poate fi extrem de utila unui barbat in continua miscare. Taurii sunt tipicari si adesea cara dupa ei obiectele de care au nevoie in timpul zilei: pranzul la birou, tabachera, vitamine, o carte de citit in metrou si orice alte maruntisuri care le sunt utile.

Borseta de umar permite transportarea in siguranta a tuturor acestor obiecte. Realizata din materiale de cea mai buna calitate, aceasta poate rezista uzului zilnic si necesitatilor taurului.

Set de scris de lux cu pana

Setul de scris de lux cu pana este un cadou pentru o persoana pasionata de arta scrisului si de perioadele de mult trecute. Este un cadou simbolic, care denota importanta documentelor scrise manual.

Acest cadou este potrivit pentru un barbat trecut de varsta a doua, care va tine setul in biroul sau cu rol decorativ si il va folosi la cele mai importante ocazii. Firea pretentioasa a barbatului taur va fi in ton cu un cadou cu tenta nobila.

Horoscop: Ce uraste TAURUL si de ce te enerveaza

Statueta de bronz "Discobolul"

Discobolul, o statueta antica, simbol al Jocurilor Olimpice si al atletului absolut este o alegere ideala pentru Taurul puternic si activ. Statueta este decorativa si va arata cel mai bine in biblioteca sa personala sau pe birou.

Faimoasa statueta este un simbol al omului absolut: atletic, puternic si educat. Simetria perfecta a facut aceasta opera de arta faimoasa de-a lungul timpului. O versiune a ei este expusa la British Museum in Londra - poate este timpul sa planuiti si o excursie!

Materialul si imaginile produselor au fost oferite de My-man.ro.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#cadouri zodie taur, #cadou barbat zodie taur, #cadou barbati taur , #cadouri
Comentarii