Victoria's Secret 2011: Sutien de 2,5 milioane $, printre zeci de "ingeri" (Galerie foto)

Autor: Ana Ilie
Joi, 10 Noiembrie 2011, ora 19:01 5005 citiri

Dupa luni intregi de pregatiri febrile, saptamani de dieta riguroasa si exercitii fizice, show-ul Victoria's Secret 2011 s-a dezlantuit intr-o furtuna de paiete si pene de marabou pe scena din New York.

A 16-a editie anuala a fost o combinatie de spectacol de moda, teatru burlesc, soft-porn si concert muzical, scrie The Telegraph.

Show-ul de miercuri a costat nici mai mult nici mai putin de 12 milioane de dolari si a avut, pe langa "ingerii" imbracati in costume care mai de care mai extravagante, invitati in voga din muzica precum Jay-Z, Kanye West, Maroon 5 si Nicki Minaj.

Tema spectacolului de anul acesta a fost "It's Show Time" - reprezentatia a fost impartita in sase "tablouri".

Spre deosebire de majoritatea paradelor de moda, unde manechinele pasesc incruntate si serioase pe podium, pentru a nu distrage atentia de la haine, la show-urile Victoria's Secret modelele fac cu ochiul publicului, arunca bezele si in general comunica cu acesta, intr-un spectacol energic si distractiv.

"Ingerul" Alessandra Ambrosio a imbracat o pereche de aripi placate cu aur, decorate cu 105.000 cristale Swarovski.

Actorul Orlando Bloom, asezat in primul rand, si-a aplaudat sotia, Miranda Kerr, in sutienul "Fantasy Bra", decorat cu diamante in valoare de 2,5 milioane de dolari.

Maroon 5 au interpretat piesa "Moves Like Jagger" in timpul partii "Angels Aquatic" a show-ului. Adam Levine i-a cantat la ureche prietenei lui, modelul Anne Vialitina.

Spectatorii au fost absolut entuziasmati de fiecare tinuta prezentata pe podium, una mai extravaganta decat alta, ca sa nu mai vorbim despre frumusetea trupurilor manechinelor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News