Suprinde-ti iubitul in aceasta iarna in cele mai sexy lenjerii intime (Galerie foto)

Joi, 25 Noiembrie 2010, ora 15:26 3617 citiri
Foto: Telegraph

Multe persoane sunt mandre de relatiile lor si spun ca acestea evolueaza foarte bine. Dar care este secretul lor? Unele relatii infloresc pe zi ce trece si datorita a ceea ce se intampla in dormitorul celor doi. Si la fel de adevarat este ca de multe ori acest lucru se datoreaza si lenjeriei intime purtate de reprezentantele sexului frumos.

In cazul in care doresti sa iti surprinzi iubitul sau vrei ca relatia ta sa aiba parte de mai multe momente picante, poti achizitiona cu incredere una dintre lenejeriile propuse de The Telegraph pentru acest sezon de toamna-iarna.

Auriul intotdeauna face ca femeia ce poarta aceasta nuanta sa aiba parte de o imagine de regina, asa ca poti apela cu incredere la o tinuta formata din perechea de bikini de mai jos...

...si din sutienul auriu, care lasa sa se vada o parte din san, acoperit doar cu dantela.

Daca esti o persoana mai copilaroasa si asa iti place sa fii asa si in dormitor, poti alege lenjeria urmatoare, mult mai "serioasa" in comparatie cu cea de mai sus.

O tinuta ceva mai provocatoare poate fi formata dintr-o pereche de bikini sexy, dar care ascunde destul de mult din corp pentru a creste dorinta partenerului, dar si dintr-un sutien care este in acelasi timp foarte sexy, dar care ofera si putin senzatia de inocenta datorita funditelor negre.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com