Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Reduceri si promotii online pe placul biroului tau!

Advertorial
Miercuri, 15 Noiembrie 2017, ora 15:44
6422 citiri
Reduceri si promotii online pe placul biroului tau!

Indiferent de tipul de activitate pe care o desfasori procesul de comunicare este unul vital. In consecinta, ai acum disponibile, in cel mai variat magazin online, oferte care te pot ajuta in activitatile de prezentare a celor mai inedite idei.

Articolele noastre de birotica si papetarie se impun prin design si functionalitate si asigura mai multa satisfactie in activitatile intreprinse atat la birou, cat si la scoala, sau in timpul liber.

Table magnetice - totul incepe cu o prezentare perfecta

Daca ai nevoie de un sistem de afisare, noi venim in sprijinul tau si iti punem la dispozitie o gama impresionanta de produse pentru comunicare si prezentare, printre care table magnetice, flipchart-uri, panouri de pluta, ecrane de proiectie, clipboard-uri.

Indiferent ce model de tabla magnetica ai nevoie, ai de unde alege, fiecare dintre produsele noastre asteapta sa-si gaseasca utilitatea in biroul sau spatiul tau de lucru.

Daca ai nevoie de table magnetice cu rama de aluminiu simple sau cu doua suprafete, table magnetice pentru markere dar si pentru creta sau tabla magnetica pentru proiectie, Zenon va pune la dispozitie o gama completa de table magnetice.

Aceste table magnetice au multiple intrebuintari, fiind utile atat pentru a posta diverse documente cu magneti, foi si benzi magnetice, rame magnetice cat si pentru a scrie pe ele cu un marker pe baza de apa.

Dimensiunile de table magnetice existente in magazinul nostru online sunt: 60 x 45 cm, 60 x 90 cm, 120 x 90 cm, 100 x 150 cm, 120 x 150 cm, 150 x 150 cm, 120 x 180 cm, 100 x 180 cm, 100 x 200 cm, 150 x 200 cm, 150 x 240 cm, 180 x 240 cm.

Whiteboard-ul de mici dimensiuni poate fi cu usurinta folosit si de catre copii in timpul liber sau pentru diverse activitati.

Bibliorafturi la preturi speciale

Bibliorafturile sunt acele accesorii pentru birou de care ai nevoie pentru a pastra documentele importante intr-un loc sigur.

In plus, cu ajutorul acestora, le poti aranja intr-o ordine logica, iar atunci cand ai nevoie de un simplu document il vei gasi mult mai repede si mai usor.

Pe Zenon.ro gasesti o gama variata de bibliorafturi adaptate nevoilor tale. Fie ca ai nevoie de un biblioraft cu marimea de 50 mm, 75 mm sau 80 mm, bibliorafturi plastifiate, marmorate sau din carton, in magazinul nostru online gasesti toate modelele disponibile de la firme precum LEITZ, OPTIMA, PLUSS, ELBA, AURORA sau DONAU.

Pentru documentele si informatiile care urmeaza sa fie organizate si pastrate in birou se recomanda un biblioraft plastifiat, datorita duratei foarte lungi de viata si rezistentei la factori degradanti.

Pentru documentele care trebuie sa ajunga in arhiva, contabilitate sau sa fie expediate recomandam bibliorafturi mai ieftine, modelele marmorate.

In functie de utilitate si de tipul proiectelor stocate, bibliorafturile pot fi impartite in modele standard, variante cu vizualizare de continut si variante cu coperti flexibile.

Produsele ce includ coperti flexibile sunt utile pentru adaptabilitatea in functie de spatiu, putand fi usor indoite si constituind cele mai usoare modele.

Asemeni paginilor pastrate in interior, standardul de identificare poate include biblioraft de tip A5, A4 sau A3. In functie de pozitionarea inelelor sau de dispunerea foilor, bibliorafturile sunt de tip portret sau landscape.

In cazul arhivarii si prezentarilor de proiecte, se merge mult pe formatul de tip A4, care adaposteste formatul clasic al foilor de copiator.

Te asteptam sa alegi dintr-o gama variata de articole de birotica si papetarie, necesare activitatii tale, la cel mai bun pret.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#birotica papetarie , #shopping online