Mesaje si idei de cadouri pentru Florii

Advertorial
Joi, 22 Aprilie 2021, ora 17:05
16091 citiri
Mesaje si idei de cadouri pentru Florii

Peste cateva zile sunt Floriile, asadar un motiv de bucurie pentru toti cei care poarta nume de flori. Duminica inainte de Paste se sarbatoresc Floriile, iar toti cei care poarta numele de Viorica, Viorel, Lacramioara, Iris, Camelia, Florin si Florentina vor fi sarbatoriti.

Echipa Maison d'Or ti-a pregatit pe langa buchete de trandafiri spectaculoase si alte idei de cadouri. Asadar, daca ai ramas fara inspiratie, citeste acest articol pana la final.

Idei de cadouri pentru barbatii cu nume de flori

Pentru barbati, un buchet de flori poate fi inlocuit cu succes de un aranjament floral si o sticla de vin deosebit. Cu savoarea unui buchet de primavara, o sticla cu vin deosebit, vechi si cu arome intense va aduce primavara in sufletul sarbatoritului.

O alta idee potrivita consta in alegerea unei cani pe care sa scrii un text care sa-l defineasca pe sarbatorit. Poti alege un text haios sau ii poti scrie gandurile tale bune.

Primavara este anotimpul gratarelor, iar daca stii ca prietenului tau ii plac aceste activitati, ii poti face cadou un gratar perfect pentru aer liber.

Tot primavara este si anotimpul schimbarii, al noutatii si al innoirii. De aceea, o alta idee de cadou potrivita poate fi o haina noua sau o pereche de pantofi.

Idei de cadouri pentru femeile cu nume de flori

Femeile adora cadourile indiferent de ceea ce alegi. Sa oferi in dar flori unei femei nu este o idee sugestiva, ci o regula. Nu uita, orice ai alege sa oferi in dar adauga si un buchet de flori sau un aranjament floral.

O prima propunere de cadou pentru fi un articol pentru casa, ceva decorativ sau ceva ce stii ca isi doreste.

De asemenea, si o sticla de sampanie sau un lichior de calitate reprezinta o alegere inspirata.

O rama sau un album foto va incanta mereu o femeie deoarece acestea iubesc sa colectioneze amintiri.

Daca te-ai gandit sa oferi in dar un obiect de cult, precum o icoana acesta este un moment bun. Din punct de vedere religios, de Florii se sarbatoreste intrarea lui Iisus in Ierusalim si doar o saptamana ne mai desparte de cea mai importanta sarbatoare a anului: Pastele.

Tot de Florii mai poti face cadou si obiecte vestimentare. Daca iubita ta poarta nume de floare, atunci fa-i cadou o rochie pe care stii ca si-o doreste foarte mult.

Mesaje potrivite pentru Florii

EI bine, pe langa obiectele si florile pe care le alegem, de cele mai multe ori adaugam si o felicitare in care scriem cateva ganduri bune. Iata cateva potrivite:

● "La multi ani, sanatate si fericire,

Sa ciocnim un paharel, celebrand un ''Floricel'!"

● "Aceasta zi sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea declaratii de dragoste! Tu esti singura mea floare de pe pamant!"

● "Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de ziua numelui!"

Speram ca te-am ajutat si ca vei avea o zi de Florii minunata! La multi ani, sarbatoritilor!

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#cadou florii, #cadou, #idei cadou, #idei cadou femei, #idei cadou barbati , #stiri shopping