Mega reduceri la biciclete pliabile si biciclete electrice

Advertorial
Miercuri, 22 August 2018, ora 12:13
10593 citiri
Mega reduceri la biciclete pliabile si biciclete electrice

Traim intr-o lume dinamica. Suntem zilnic in miscare si mereu sub presiunea timpului. Traversarea orasului dintr-un loc in altul, la ore de varf, reprezinta o provocare careia greu ii mai putem face fata. Exista insa optiuni mai bune decat masina: bicicletele pliabile si bicicletele electrice.

Bicicleta electrica nu mai este astazi un lux. Si nici un moft. Este o necesitate. Strazile au devenit tot mai aglomerate, ambuteiajele sunt la ordinea zilei, iar parcarile sunt mereu ticsite de masini. O stiu asta prea bine cei care folosesc masina personala sau pe cea de serviciu in deplasarile lor cotidiene. Faci uneori chiar si o ora si jumatate dintr-un punct in altul al Capitalei. Stresul capatat si timpul pierdut in trafic sunt valori care cantaresc greu.

Parca luand toate aceste elemente in calcul s-a nascut bicicleta. Isi aminteste toata lumea imaginile de anul trecut cu premierul Olandei venind la serviciu pe bicicleta. Nu cu masina scumpa si girofar, ci pe bicicleta. Un vehicul foarte popular in Occident, utilizat nu doar pentru lejeritatea pe care ti-o ofera, ci si pentru faptul ca acest mijloc de transport nu este poluant, este sanatos pentru mediu, dar si pentru om. In plus, o bicicleta se strecoara mult mai simplu prin traficul aglomerat din marile orase.

Ca sa fie mai simplu sa iti achizitionezi o bicicleta, Pegas si-a propus ca in ziua de 23 august 2018 sa ofere biciclete la reducere pentru toti cei care inteleg nevoia de a alege acest mijloc de transport util si eficient. Vor fi biciclete pentru toate gusturile, de la biciclete clasice, pana la biciclete pliabile sau biciclete electrice pliabile. Iar discounturile vor varia intre 23% si 69%.

Iata cateva modele de bicicleta Pegas pentru care poti opta:

Pegas Suprem Dinamic. Este un fat bike, o bicicleta electrica hibrid. Din motive de securitate in trafic, viteza sa este limitata la 25 de kilometri pe ora, dar acest eventual neajuns compenseaza la partea de autonomie a bateriei, care poate rezista, potrivit testelor, la o distanta de 100 de kilometri.

Pegas Partizan este o bicicleta electrica Pegas cu iz de motocicleta. Motorul de asistare face pedalarea mult mai captivanta. Are un cadru usor de aluminiu, cuvete integrate, suspensie paralelogram cu arcuri duble si frana pe disc, motor de la Bafang de 250W, iar transmisia este de la Shimano.

Din seria de biciclete pliabile poti opta pentru un model Camping, o bicicleta care a fost construita in ideea de a schimba modul de miscare in interiorul unui oras. E o bicicleta compacta, pe care o poti transforma rapid intr-un bagaj de mana transportabil si depozitabil oriunde. Bicicletele pliabile iti ofera libertate de actiune, devenind un accesoriu extrem de util.

Modelul Practic Retro face parte din seria biciclete pliabile retro Pegas. Este o bicicleta care starneste nostalgii si hraneste orgolii.

Joi, pe 23 august 2018, Pegas defileaza cu reduceri generatoare de panica de pana la 69%! Viziteaza magazinul online bicicletapegas.ro si alege-ti modelul cel mai potrivit nevoilor tale!

Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 afirmă despre Marcel Ciolacu că de fiecare dată când deschide gura, asistăm la un fel de stand-up comedy plătit (fără să vrem) din banii noştri şi...
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Lideri ai Dreptei Unite s-au întâlnit cu românii din Marea Britanie şi Italia pentru a le prezenta priorităţile pentru diaspora, informează, duminică seară, un comunicat transmis de...
#reduceri Pegas, #biciclete Pegas , #reducere