Lenjerii-DeLux.ro: Asternuturi regesti pentru salarii romanesti

Luni, 28 August 2017, ora 15:19
5201 citiri
Lenjerii-DeLux.ro: Asternuturi regesti pentru salarii romanesti

O lenjerie de pat de calitate superioara, confectionata dintr-un material natural, rezistent, cu un imprimeu rafinat, in culori bine alese, profesionist cusuta, reprezinta garantia unui somn excelent, este un remediu bun contra insomniei, un mijloc instant de a calatori in lumea viselor frumoase.

Daca dormitorul tau este un spatiu intim, anume destinat ca sa te reincarci energetic si sa te eliberezi de stresul cotidian, mai ales patul trebuie sa fie invesmantat in niste asternuturi speciale. In acel loc chiar trebuie ca sa de simti precum intr-un iatac regal.

Lenjerii-DeLux.ro este un magazin online care intelege acest lucru, de aceea propune clientilor sai cele mai frumoase garnituri de pat premium, la niste preturi accesibile pentru orice roman.

Avand ca principiu ca suntem prea saraci pentru a cumpara lucruri de proasta calitate, incercam permanent ca sa venim in intampinarea celor ce ne viziteaza site-ul de vanzare cu articole premium din categoria lenjerii de pat, dar si cu pilote, perne, huse si paturi, la preturi fara concurenta.

De ce sa cumperi lenjerii de lux online din magazinul nostru?

Alegerea produselor, comanda si plata sunt usor de facut

Orice garnitura de pat trebuie sa fie mai mult decat orice alt produs confortabila, asa incat ne-am gandit ca si la achizitionarea ei comoditatea este important ca sa primeze.

Cea mai pretioasa resursa a unui om este timpul, de aceea este bine ca sa il folositi inteligent si sa faceti shopping online chiar si daca este vorba de gasirea acelor lenjerii de pat potrivite pentru camera de dormit.

De ce sa colindati magazinele din oras dupa garnitura perfecta de dormitor, cand puteti ca sa va alegeti seturile care va plac, din varietatea de materiale naturale, culori, imprimeuri si modele pe care le gasiti in oferta noastra online de lenjerii de lux?

E drept, nu puteti atinge produsele noastre in mod fizic, dar puteti ca sa cititi parerile acelora ce ne-au devenit deja clienti, pentru a va face o idee despre ce caracteristici are lenjeria aleasa de dvs. spre a o comanda si daca merita ca sa o cumparati sau nu.

Noi va garantam ca, indiferent de motiv, daca nu veti fi multumiti 100% de achizitia facuta, puteti returna produsul, iar noi va vom restitui pretul acesteia in maxim 30 de zile lucratoare, fara ezitare.

Pretul unei lenjerii de lux cumparata online este mai redus si cu 80% decat intr-un magazin fizic

Va invitam in magazinul nostru online pentru a va alege de aici lenjerii de pat de calitate superioara si, in plus, o sa va bucure sa aflati, le veti putea cumpara la preturi mult mai mici nu doar comparativ cu acelea din magazinele fizice din oras, dar chiar si cu acelea practicate pentru produse relativ asemanatoare pe alte site-uri de profil.

Indiferent ca sunteti in cautare de lenjerii Jacquard, lenjerii bumbac 100% poplin Hobby, lenjerii de pat bumbac 100% ranforce Hobby, lenjerii bumbac simplu 100% Hobby, lenjerii bumbac 100% 3D sau 5D, lenjerii din fibra de bambus sau va doriti niste spectaculoase seturi de asternuturi de lux, precum in telenovele, veti putea sa comandati tot ce va pofteste inima si va incanta ochiul din magazinul nostru, garnituri de pat premium, cu imprimeuri deosebite, care va vor face din dormitor cea mai aparte odaie din casa.

Consultantii nostri sunt gata sa va dea oricand, cu amabilitate si promptitudine, informatiile solicitate

Spre deosebire de vanzatorii din magazinele din oras, care sunt plictisiti si raspund monosilabic la intrebarile pe care le aveti in legatura cu diversele garnituri de pat, consultantii nostri Lenjerii-delux.ro va pot oferi informatii foarte utile nu doar despre modul de intretinere al asternuturilor de pat din bumbac, bambus sau alte materiale prietenoase cu pielea, din care sunt confectionate produsele pe care le comercializam, ci si despre ce lenjerie de pat se potriveste, de exemplu, unui dormitor cu mobila alba sau unei camere de copil.

Vizitati magazinul nostru online si veti putea afla ce diferente exista intre lenjeriile de lux confectionate din bumbac natur, cele din bumbac cu matase, bumbac satinat, bumbac poplin sau bumbac ranforce.

Lenjerii de lux de la branduri renumite din Romania si din strainatate

Produsele din oferta noastra de asternuturi de lux provin de la producatori de lenjerie de pat lenjerii-delux.ro. Va oferim garnituri de pat variate din gamele: Hobby Home Collection, Casa New Fashion, Casa New Concept si Super Elegant Pucioasa.

Super Elegant Pucioasa este o categorie de produse ce include lenjerii pentru pat calitative din bumbac 100% 5D fabricate in tara noastra, la Pucioasa. Fiecare garnitura este ambalata intr-o cutie foarte aspectuoasa, asa incat poate sa fie un cadou excelent, ce merita a fi daruit intr-o ocazie speciala cuiva drag.

Probabil ca veti gasi pe multe site-uri lenjerii de pat Pucioasa, dar produsele noastre fac parte din clasa premium. Avand in vedere reducerile la care puteti ca sa cumparati aceste asternuturi spectaculoase, veti putea afirma si dvs., asemeni multora dintre clientii nostri, ca ele se inscriu in gama acelora pe care chiar vi le puteti permite, chiar daca aveti salariul minim pe economie si lucrati in mediul privat, nu sunteti bugetar de lux.

Nu doar ca orice lenjerie de pat Pucioasa din categoria Super Elegant arata minunat, innobiland orice dormitor in care este asezata, daca imprimeul este ales in mod inteligent, dar prezinta si o mare rezistenta in timp, atat in privinta fibrelor din care este confectionata, cat si a culorilor imprimeurilor.

Lenjerii romanesti Pucioasa ar trebui ca sa existe in orice casa, deoarece sunt trainice, dar si extrem de rafinate.

Oferta de lenjerie bumbac Hobby 3D este una stilata, pentru cunoscatori. Avem articole ce fac parte din colectia de asternuturi de lux. Bumbacul natural, imprimeurile 3D romantice sau de factura etno, sunt elemente ce fac din acest tip de garnituri de pat unele foarte chic, indiferent ca vor fi destinate a personaliza un dormitor clasic sau unul modern.

Garniturile de pat produse de Casa New Concept si New Fashion sunt in prezent in mare voga la noi in tara, fiind folosite mult inclusiv de catre specialistii in amenajari interioare cei mai renumiti.

Indiferent daca locuiesti intr-o garsoniera, daca ai un dormitor micut situat intr-un aparatament de bloc sau unul foarte spatios amplasat intr-o vila somptuoasa, vei gasi la noi una sau mai multe lenjerii matrimoniale Casa New Concept cu 6 piese (cearceaf pilota 200 x 230 cm, cearceaf pat 230 x 250 cm, 2 fete de perna de dimensiuni mari - 50 x 70 cm si 2 fete de perna de dimensiuni mici 45 x 45 cm), dar si asternuturi Casa New Fashion pentru paturi de o persoana cu doar 3 piese (cearceaf pilota 160 x 200 cm, cearceaf pat 160 x 210 cm si o fata perna de 48 x74 cm), care vor reusi ca sa dea o nota cu totul aparte camerei tale de odihna.

Culori splendide, imprimeuri elegante, material natural de top din bumbac 100%, iata cum puteti avea parte de o lenjerie de lux la un pret foarte convenabil.

Lenjerii de lux cu reduceri fabuloase de pana la 80%

Desi vindem produse de calitate superioara, ne dorim ca aceastea sa ajunga in casele cat mai multora dintre dvs., de aceea avem in permanenta discounturi atragatoare la diferite modele de lenjerii de pat, dar si reduceri periodice chiar si de 80%, ca de exemplu in perioada premergatoare Sarbatorilor Pascale sau de Craciun, cand traditia romaneasca este aceea de a ne primeni casele cu lucruri noi, frumoase si durabile.

Va asteptam cu drag ca sa ne vizitati magazinul online, sa ne intrebati tot ce va intereseaza legat de lenjeriile de lux din oferta actuala si sa comandati produsele favorite.

Cu noi veti reusi ca sa transformati cu bani putini dormitorul din caminul dvs. intr-un adevarat iatac regesc!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#lenjerie pat , #shopping online