Homedelux - partenerul tau de incredere in amenajarea casei si gradinii

Advertorial
Vineri, 14 August 2020, ora 15:48 16506 citiri
Homedelux.ro, un site aflat la dispozitia fanilor cumparaturilor online 24 de ore din 24

In ultimii ani romanii au inceput din ce in ce mai mult sa aprecieze avantajele oferite de mediul online in ceea ce priveste cumparaturile.

In comparatie cu anul 2018, cand conform datelor furnizate de Asociatia Romana a Magazinelor Online valoarea e-commerce-ului a fost apreciata la aproximativ 3.6 miliarde de euro, in anul 2019 aceasta cifra a depasit valoarea totala de 4.3 miliarde de euro.

Comparand aceste valori, ajungem la concluzia ca romanii au cumparat cu 20-22% mai mult de pe internet anul trecut decat acum doi ani, in conditiile in care este vorba de o perioada de timp in care nu se punea problema unei pandemii de coronavirus si toate magazinele si buticurile fizice erau deschise la discretia cumparatorilor.

Pentru ca nu am ajuns inca la finalul anului 2020, nu avem date exacte despre valoarea totala a cumparaturilor online facute in acest an. Dar in contextul actual, tindem sa credem ca cifrele le vor depasi pe cele de pana in prezent.

Avantajele si dezavantajele cumparaturilor online

Cumparaturile online sunt foarte practice. Nu sunt necesare decat o serie de click-uri pentru a face achizitia unui nou produs, indiferent de ce fel de bun este vorba. In acest mod, chiar si cele mai ocupate persoane isi pot face timp pentru shopping, in cel mai confortabil mod cu putinta.

Dar oricat de multe avantaje ar oferi in legatura cu economisirea timpului de deplasare si livrarea direct acasa, cand vine vorba de cumparaturi online cea mai mare problema este insuficienta informatiilor despre produsul respectiv.

Solutia Homedelux pentru shopping-ul virtual

Pentru cei care doresc sa cumpere online produse pentru casa sau gradina, s-a lansat motorul de cautare homedelux. Homedelux este un site de specialitate unde cei interesati de aparate casnice si electrocasnice, decoratiuni exterioare si interioare, idei de amenajare si multe alte subiecte despre casa si gradina pot citi articole premium din care sa invete cum sa aleaga cele mai bune produse de pe piata, care sa se potriveasca intocmai nevoilor lor.

Sa spunem de exemplu ca vrei cel mai bun aspirator robot pe care il poti cumpara cu un anumit buget.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci in motorul de cautare homedelux.ro cuvintele cheie "aspirator robot" si vei gasi materiale informative care sa te ajute sa faci cea mai buna alegere pentru tine, dar si o multime de produse din care sa optezi pentru ceea ce ti se potriveste.

Pe langa materiale scrise, pline de informatii utile care te ajuta sa te orientezi, pe site-ul homedelux.ro exista si peste 50.000 de produse listate de la mai mult de 20 de magazine partenere.

Acestea sunt impartite pe categorii, in functie de specificul lor, dar pot fi accesate si prin cautare directa, introducand in casuta "Cauta pe Homedelux" produsul sau compania care te intereseaza.

Mai mult, pentru a te informa corespunzator, Homedelux nu-ti ofera detalii despre diferite produse doar pe paginile cu articole, ci si in interiorul fiecarei listari in parte.

Incepand cu functiile si proprietatile fiecarui produs si continuand cu detalii despre modul de intretinere si alte specificatii precum greutatea, accesoriile, perioada de garantie etc.

Astfel, fara a mai fi nevoie sa cauti in toate colturile internetului si putand afla tot ce te intereseaza despre produsele pe care vrei sa le cumperi de pe o singura platforma, Homedelux poate deveni partenerul tau virtual de incredere, in tot ceea ce priveste amenajarea casei si gradinii!

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com