Garderoba de primavara: Cum sa il imbraci pe cel mic odata cu venirea primaverii

Advertorial
Vineri, 13 Martie 2020, ora 09:49
22412 citiri
Garderoba de primavara: Cum sa il imbraci pe cel mic odata cu venirea primaverii
Foto: fshoq.com

Schimbarea anotimpurilor de la iarna la primavara inseamna, de asemenea, schimbari in garderoba copilului tau. Este necesar sa incepi sa indepartezi hainele groase, fularele si cizmele de iarna ale celui mic si sa faci loc in sifonier pentru hainute ceva mai subtiri, odata cu venirea primaverii.

Sezonul de primavara este considerat un sezon intermediar, datorita combinatiei de zile insorite, vantoase si ploioase. Drept urmare, parintilor le este destul de greu sa decida cum sa-i imbrace pe cei mici, motiv pentru care am decis sa-ti oferim cateva sugestii in ceea ce priveste garderoba de primavara a copilului tau. Sa vedem, asadar, cum trebuie sa-l imbraci pe micut!

Alege haine confortabile, adecvate noului sezon

Opteaza pentru tinute in care cel mic se va simti confortabil

Asigura-te ca iei in considerare confortul copilului tau atunci cand il imbraci pentru o zi de primavara. Zilele noului sezon sunt mai lungi si tind sa alterneze intre frig, cald si umezeala.

● A verifica raportul meteo al zilei cu siguranta te va ajuta sa te decizi cum sa-l imbracu pe micut. Asigura-te ca hainele sunt usoare si stilate, dar si de protectia pe care acestea o ofera copilului atunci cand este expus la soare si se afla in aer liber.

● Copiii pot dezvolta eruptii cutanate in cazul in care hainele lor sunt mult prea mulate pe corp si restrictive. Cu toate acestea, ei pot raci destul de rapid, in cazul in care stratul de haine nu este unul pe masura temperaturilor de afara.

Ia in considerare layering-ul hainelor celui mic

Layering-ul sau stratificarea hainelor iti va permite sa indepartezi cu usurinta o parte din tinuta copilului tau sau sa adaugi un strat suplimentar de haine atunci cand vremea se schimba brusc de la rece la cald si umed, iar apoi devine din nou rece.

● Imbraca-l pe cel mic intr-o salopeta din bumbac, peste care suprapui o pereche de pantaloni si o camasa cu maneci lungi. Daca sa incalzeste, poti indeparta pantalonii sau, daca devine prea rece, poti apela la o jacheta.

● In cazul in care esti la plimbare cu micutul tau si vremea devine instabila si ploioasa, asigura-te ca ai o pelerina de ploaie impermeabila din nylon pentru cel mic.

Hainele colorate sunt ideale pentru cei mici primavara

Primavara este acea perioada a anului cand esti liber sa-ti imbraci copilul in culori vii si haine colorate. Culorile precum galben, roz si portocaliu sau culori pastelate cum ar fi albastrul deschis si violet, toate sunt culori distractive pentru primavara.

● Modelele cu flori si imprimeuri simple sunt ideale pentru fetite, pe cand imbracamintea cu dungi in nuante de albastru sunt perfecte pentru baietei.

● Printre cele mai frumoase modele de haine pentru primavara se regasesc modelele navy sau marinaresti si personaje tip dinozauri pentru baieti, in timp ce pentru fete exista numeroase hainute cu printese, zane si modele florale in nuante de roz si galben.

Tine cont de accesorizare, odata cu schimbarea garderobei

Alege incaltaminte de calitate

Pantofii rezistenti sunt o optiune buna pentru copilul tau, pentru a desfasura astfe activitati in aer liber intr-un mod confortabil. Pe epantofi.ro vei gasi numeroase modele calitative, la preturi accesibile pentru micutul tau.

Asadar, daca vei achizitiona incaltaminte pentru copii de aici, nu numai ca vei beneficia de preturi avantajoase, ci si de calitate sporita, incaltamintea rezistand in timp uzarii.

● Poti alege de aici incaltaminte potrivita pentru alergare, alpinism, skateboarding, mers pe bicicleta si alte activitati in aer liber.

● Daca alegi perechea de incaltaminte potrivita, cel mic o va putea purta cu succes si in taberele de vara si alte activitati in care este implicat.

Opteaza pentru palarii si sepci

Palariile si sepcile sunt ideale pentru cei mici, mai ales cand este necesar sa treaca de la un mediu cald, la unul rece. Mai mult decat atat, aceste accesorii se vor potrivi de minune oricarui tip de tinuta, iar copilul tau va arata cu siguranta demn de o poza de revista!

● Pentru baietei poti alege caciulite, sepci, bascute in culorii primavaratice, in timp ce pentru fetite cele mai indicate sunt palariile.

A schimba garderoba micutului tau pentru primavara poate deveni o adevarata provocare, insa daca tii cont de sugestiile noastre in materie de vestimentatie si accesorii, lucrurile vor deveni radical mult mai simple!

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#incaltaminte copii, #garderoba primavara, #incaltaminte primavara , #garderoba