Elemente unice in colectia de cosuri cadou gourmetGIFT.ro pentru Craciun, Paste si orice alta ocazie

Advertorial
Joi, 20 Mai 2021, ora 13:02
12777 citiri
Elemente unice in colectia de cosuri cadou gourmetGIFT.ro pentru Craciun, Paste si orice alta ocazie
cosuri cadou FOTO: gourmetgift.ro

Oferirea de cosuri cadou de Craciun, de Paste, dar si in alte momente din an a devenit un obicei tot mai raspandit si in tara noastra. Tonul este dat mereu de companii - mediul corporate, dar si IMM-uri. Pentru firme, exista numeroase avantaje in a oferi cosuri cadou corporate angajatilor, colaboratorilor, partenerilor. Pe de o parte vorbim de avantaje de natura fiscala, insa cele mai importante sunt beneficiile la partea de reputatie de brand si la partea de fidelizare personal.

Nu toate cosurile cadou sunt la fel!

gourmetGIFT.ro, unul dintre liderii pietei de cosuri cadou si cadouri gourmet corporate in Romania, cu 11 ani de experienta si o multime de clienti importanti in portofoliu, explica faptul ca realizarea cosurilor cadou gourmet este o arta in sine. Doar asa va rezulta impactul asteptat de cel ce ofera cadourile. Vorbim despre un efect puternic, de apropiere de perfectiune atat la nivel vizual, cat si la momentul consumarii produselor din cosurile cadou.

Gusturi, arome, ambalaje, aspect general, potrivire combinatii, elemente cromatice, design - toate trebuie punctate pentru a rezulta cosurile cadou considerate perfecte de catre beneficiari. Doar astfel de cosuri cadou asigura momente memorabile, in cel mai bun sens, subliniaza expertii de la gourmetGIFT.ro.

Asadar, chiar daca pe piata exista tot mai multe magazine online ce propun inclusiv cosuri cadou, chiar daca exista astfel de produse ambalate de multe firme, putine reusesc sa valideze toate elementele mentionate mai sus si sa fie acele cadouri wow, cu adevarat impresionante, impecabile, demne de gesturi elegante pentru mediul corporate, dar si pentru relatii personale. Pentru ca astfel de cosuri cadou sunt perfecte pentru a fi oferite de catre companii, dar si de catre persoane fizice, cu fel de fel de ocazii din an.

Cosuri cadou gourmet pentru orice ocazie

Se poate spune ca orice moment este o ocazie potrivita pentru a oferi un cos cadou, pentru ca acesta poate incorpora diverse mesaje, de la multumiri, la grija, iubire, preturire, optimism, speranta, compasiune sau pasiune. In functie de relatia dintre cel ce ofera si cel care primeste, se va seta mesajul ideal. Desigur, trebuie ales si un cos cadou potrivit in ceea ce priveste aspectul si continutul.

Cel mai des se ofera cosuri Craciun si cosuri cadou de Paste, momente in care gourmetGIFT.ro propune colectii unice an de an. Unele astfel de cosuri sunt disponibile si in retele de retail, prin parteneriate cu lanturi de magazine. Toate se pot comanda de asemenea online, din timp. La cerere, se pot asigura cosuri cadou speciale, pentru orice buget, exista flexibilitate maxima pentru comenzile corporate. Cosurile cadou sunt potrivite oricand in timpul anului inclusiv pentru aniversari, zile onomastice, vizite la familie sau multumiri pe plan profesional ori personal.

De cele mai multe ori, cosurile cadou contin selectii premium si de lux de bauturi alcoolice, cafea italiana, ciocolata si alte dulciuri sau / si diverse articole gourmet exclusiviste. Momentul festiv va fi celebrat asa cum trebuie cu astfel de cosuri cadou cu totul deosebite din colectia gourmetGIFT.ro. Compania este mai nou importator direct pentru brandurile de cafea italiana premium Trucillo si Excelsior (cafea boabe, cafea instant, capsule cafea pentru espressor) si are parteneriate avansate pentru a oferi bauturi alcoolice premium la preturi minime - comenzi online pentru firme si persoane fizice, in orice cantitati, inclusiv pentru evenimente.

Când revine vremea caldă. Prognoza meteo actualizată pentru 1 Mai și Paște
Când revine vremea caldă. Prognoza meteo actualizată pentru 1 Mai și Paște
Regimul termic prognozat de meteorologi pentru următoarele două săptămâni (22 aprilie - 5 mai) va fi unul cu alternanţe semnificative de temperatură, atât pe timpul zilelor, cât şi pe...
Prețuri de Mamaia în Vama Veche. Cât costă să mănânci și să te cazezi de 1 Mai: ”Gradul de ocupare depășește 90%”
Prețuri de Mamaia în Vama Veche. Cât costă să mănânci și să te cazezi de 1 Mai: ”Gradul de ocupare depășește 90%”
Românii se pregătesc pentru vacanța de 1 Mai și de Paște. Hotelierii de pe litoral, de la Vama Veche, se laudă că rezervările s-au epuizat deja. Distracția va începe din 26 aprilie,...
#cosuri cadou, #cadou, #craciun, #paste , #stiri shopping