Despre Mall-uri virtuale si cabine de fericire la TeCOMM

Comunicat de presa
Marti, 22 August 2017, ora 12:02
7993 citiri
Despre Mall-uri virtuale si cabine de fericire la TeCOMM

Industria de fashion a crescut la nivel mondial cu 5.5% anual fiind estimata la $2.4 trilioane, conform studiului realizat McKinsey Global Fashion Index in 2016, hainele si acessoriile aflandu-se in top 3 cele mai cumparate produse, alaturi de electronice sau carti, potrivit studiului realizat de PwC.

In Romania, trendul ascendant al industriei de fashion este simtit de retailerii online precum Fashion Days care au inregistrat in prima jumatate a anului, peste 1,7 milioane de produse, in valoare de 250 de milioane de lei.

Proprietarii de magazine online care activeaza in industria de fashion online vor dezbate in cadrul evenimentului The Catwalk Stage din 24 octombrie care sunt strategiile de crestere a magazinelor online, dar si solutiile necesare pentru cresterea brandurilor din domeniul fashion.

The Catwalk Stage, noua sectiune din cadrul TeCOMM

The Catwalk Stage din cadrul evenimentului TeCOMM eCommerce Conference&Expo include sesiuni de prezentari si dezbateri cu speakeri de la cele mai cunoscute branduri din domeniul online fashion&beauty. TeCOMM "imbraca" o noua sectiune dedicata proprietarilor de magazine online de profil, iar printre speakerii prezenti in cadrul sectiunii se numara Carlo Terreni (General Director @ Netcomm Suisse), Dan Vidrascu (CEO, Elefant.ro) sau Bogdan Zavera (Marketing Manager @ Zoot.ro).

In cadrul sesiunilor, acestia vor aborda cele mai arzatoare probleme cu care profesionistii din domeniu se confrunta si vor veni cu solutii patentate chiar de ei.

Dan Vidrascu este co-fondatorul elefant.ro, al doilea jucator din eCommerce cu peste 1.000.000 de clienti, si vorbeste in cadrul evenimentului despre modalitatile de extindere a magazinelor online din industria fashion. Retailerul online este prezent si in Republica Moldova prin elefant.md, iar extinderea va continua in Bulgaria.

Dan Vidrascu a pus bazele magazinului online in 2010 alaturi de principalul investitor, Fribourg Capital. Ulterior, el a preluat pozitia de CEO, iar magazinul a inregistrat cresteri anuale de cel putin 70% in ultimii 6 ani.

De la magazinul fizic spre online sau invers?

Principalele impedimente in adoptarea unei strategii de tip omnichannel pentru un magazin online sunt: constrangerile de buget, prea multe sisteme deja familiare care ar trebui schimbate, nu reprezinta o prioritate pentru echipa de leadership sau lipsa resursei umane, conform unui studiu realizat de PwC in 2017.

Retailerul ceh Zoot.ro lansat in noiembrie 2015 in Romania, a inceput direct promovarea pe piata romaneasca cu 250 branduri si 2 Cabine de Fericire, urmand ca in prezent sa numere peste 300 branduri si 8 cabine. Despre modelul cabinelor de fericire si rezultatele strategiei de a atrage clientii din online in offline va vorbi Bogdan Zavera, Marketing Manager la Zoot Romania.

Cu o experienta de peste 10 ani, Bogdan a implementat si coordonat proiecte complexe de marketing digital si business. Acestea au fost recunoscute si premiate pentru eficienta si impactul lor de catre comunitatea de profil nationala si internationala. Gandirea strategic si pasiunea pentru digital l-au adus sa lucreze intr-un domeniu care il interesa si pe plan personal: e-commerce-ul.

TeCOMM, evenimentul premium de eCommerce

Evenimentul TeCOMM, organizat de agentia Libero Events, se afla la cea de-a 7-a editie in Cluj-Napoca si inglobeaza o comunitate de peste 3000 proprietari ai magazinelor online si profesionisti in eCommerce. TeCOMM eCommerce Conference&Expo va avea loc in 24-25 octombrie la Grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca si reuneste peste 350 participanti.

Samuel Laurinkari, Head of EU Affairs in cadrul eBay se afla printre speakerii care au confirmat prezenta in cadrul noii editii a evenimentului, alaturi de speakeri de renume la nivel international si national precum Minter Dial (President, The Myndset Company), Antonio Eram (CEO Netopia Mobil Pay), Manuel da Costa (Conversion Optimization, Expert Effective Experiments), Florinel Chis (Director Executiv ARMO) sau Ovidiu Joita (Owner, iAgency). Inscrierile continua pe site-ul oficial: www.cluj.tecomm.ro.

Companiile care au inteles aportul pe care conferinta de eCommerce il are in dezvoltarea mediului de afaceri online si care sustin acest eveniment sunt:

Parteneri: iAgency, DWF, Profitshare, Proclick, Marveii, The Factory Network, Blugento

Supported by: MxHost, Mready, Florariile Magnolia, Conectoo

Recommended Payment Processor: Netopia

Official Car: Autoworld

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#TeCOMM 2017 Cluj, #Catwalk Stage TeCOMM , #shopping online