De ce sa cumperi flori de la o florarie online?

Advertorial
Marti, 26 Noiembrie 2019, ora 09:00
16544 citiri
De ce sa cumperi flori de la o florarie online?

Cu siguranta iti doresti sa oferi cele mai frumoase flori atunci cand vrei sa impresionezi o persoana sau sa iti arati consideratia fata de ea.

Apeland la o florarie online esti ajutat sa trimiti cele mai frumoase buchete sau sa te asiguri ca ai in casa flori superbe si proaspete pe tot parcursul anului.

Stim ca cumpararea de flori online face viata mai usoara, dar care sunt toate avantajele florilor cumparate online?

Florile au o durata de viata mare

Poate fi surprinzator, dar florile cumparate online sunt adesea mai proaspete decat cele gasite intr-un magazin. Reduci riscul de a cumpara flori vechi de o saptamana apeland la serviciile online.

Companiile care activeaza online au modernizat industria prin colaborarea directa cu cultivatorii locali.

Buchetele de bujori proaspat culesi pot rezista chiar mai mult de 36 de ore. Prin eliminarea tuturor pasilor care consuma timp - licitatii de flori, comercializarea in loturi mari, calatorii lungi cu camionul, amplasarea in magazine - te vei bucura de flori proaspete care pot sa reziste uneori chiar si 10 zile.

Cumparaturile online sunt mult mai convenabile

Pentru multi dintre noi, suntem prea ocupati sa gasim timp pentru a pune rufe la spalat si pentru a face curat in casa, cautarea celei mai bune florarii poate fi o mare durere de cap.

Din fericire, cumpararea de flori online dureaza cateva secunde de pe orice dispozitiv, iar buchetul tau poate fi livrat potrivit programului tau.

Florile ajung impreuna cu mesajul tau la timpul potrivit

Daca vrei sa oferi flori pentru o anumita ocazie, poti spune florariei online cand sa trimita florile si poti lasa si un mesaj pe care angajatii sa il treaca pe buchet.

Indiferent daca este vorba despre o surpriza pentru o persoana draga sau doar vrei sa iti arati consideratia pentru un anumit eveniment din viata cuiva, cu ajutorul florariilor online obtii elementul surpriza de partea ta.

Nimeni nu se asteapta, de exemplu, ca dimineata la prima ora, de Craciun, sa fie sunat si sa descopere ca tocmai a primit flori.

In momentul in care cumperi flori online pentru tine, vei avea o surpriza de proportii deaorece acestea nu sunt doar flori ci un intreg pachet de senzatii, care reliefeaza stilul tau de viata si expun calitatea serviciilor la cote inalte.

Comanda flori pentru tine sau ofera flori cadou cu doar cateva click-uri. Cand oferi cadourile poti personaliza si o carte postala sau o nota pe care sa o atasezi buchetului. Buchetele de flori sunt livrate proaspat prin curier si pastrate hidratate in pachete speciale.

Toate aceste avantaje fac ca florile cumparate din florariile online sa fie cele mai bune solutii pentru cei care isi doresc sa ofere un cadou rapid si eficient.

In plus, florile vor ajunge exact acolo unde trebuie fara sa fii nevoit sa pierzi timp in trafic pana la florarie, apoi pana la destinatar, si iar pe drum inapoi acasa sau la serviciu.

Daca ai un eveniment la care nu poti participa, nu ezita sa trimiti un buchet de flori alaturi de mesajul tau.

Sursa: EDCORA AGENTIE DE MARKETING

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#florarie online, #buchete flori online , #cumparaturi