De ce o librarie online are de multe ori preturile mai mici?

Advertorial
Vineri, 13 Septembrie 2019, ora 10:10
14768 citiri
De ce o librarie online are de multe ori preturile mai mici?

"Cititul este o conversatie. Toate cartile ne vorbesc, insa o carte de calitate este si un ascultator bun". Acest citat de Mark Haddon ne reaminteste de valoarea cartilor, atat in prezent, cat si in viitorul apropiat. Cu toate ca traim intr-un epoca dinamica, in care digitalul si-a croit loc cu repeziciune in vietile noastre, multe persoane inca mai prefera activitatea relaxanta de a rasfoi paginile cartilor.

Recent, odata cu aparitia magazinelor online, "industria" cartilor si-a modernizat serviciile, capatand forma pe internet sub aspectul librariei online. Aceasta mutare aduce multe beneficii cititorilor, precum pretul mai redus la carti sau timpul mai scurt de cautare a unui titlu. Unele librarii online, precum Bookzone, pun "la bataie" discount-uri, oferte la colectii de carti sau chiar cadouri de la autori. Ce alte avantaje mai aduce o librarie online, fata de cea traditionala?

Pretul - O librarie online va avea de multe ori preturi mai mici decat cele traditionale, dintr-o serie de motive. De exemplu, nu are nevoie de un spatiu de prezentare a cartilor si de primire a vizitatorilor. De asemenea, nu necesita atat de multi angajati ca o librarie traditionala. In plus, o librarie online poate delega o comanda direct furnizorilor, asigurand astfel o livrare prompta si cu costuri reduse.

Varietate - Stocul librariei traditionale este, adeseori, limitat de spatiul in care se desfasoara activitatea.

De asemenea, se poate intampla ca aceasta sa colaboreze cu un numar restrans de furnizori. O librarie online nu cunoaste acest gen de restrictii, avand un stoc variat, care cuprinde deseori si titluri de specialitate.

Disponibilitate - Indiferent de ora din zi sau din noapte, putem comanda pe internet cartea pe care o dorim de la o librarie online. Mai mult, nu depinzi de programul magazinului cand faci comanda la o librarie online, indiferent de ziua saptamanii!

Sistemul de recenzii - Un alt avantaj unic pe care il aduce o librarie online asa cum este www.bookzone.ro este accesul la un sistem de recenzii, unde poti gasi recomandari din partea celor care au citit cartea. In plus, multe librarii online au si o sectiune de blog, ce contine recenzii specializate, interviuri cu autorii si multe altele.

Livrare oriunde in lume - Magazinele online au adus un alt mare avantaj: acum poti comanda produse indiferent de tara in care te afli, iar o librarie online nu face exceptie de la aceasta regula. Astfel, chiar daca nu locuiesti in Romania, poti comanda online cartile tale preferate!

Formarea unei legaturi directe intre autori si cititori - O librarie online apropie creatorul de consumator, permitand astfel o legatura directa dintre cei doi. Astfel, autorii pot raspunde la intrebarile cititorilor, sau pot discuta cu acestia pe marginea anumitor pasaje din carti.

Prin urmare, daca te-ai convins si vrei sa comanzi si tu carti de la o librarie online, intra pe Bookzone.ro, descopera ofertele si reducerile de pret la diverse titluri sau colectii sau citeste blogul pentru a afla mai multe despre ultimele volume aparute! Vei beneficia si tu de livrare gratuita la comenzi de peste 100 de Lei, precum si de multe reduceri si cadouri surpriza!

Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a precizat că el nu crede că „fermierii români vopsesc puii”. Declarațiile vin în contextul în care fostul președinte al...
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
#librarie online, #shopping online carti , #shopping online