De Black Friday 2020 la BestValue, te poti intinde la shopping

Advertorial
Miercuri, 11 Noiembrie 2020, ora 11:34
19850 citiri
De Black Friday 2020 la BestValue, te poti intinde la shopping

E timpul sa facem spectacol, nu doar shopping! Pe 12 noiembrie 2020, de la ora 21:00, pasionatii de produse luxury la preturi DutyFree vor gasi reduceri mari la mii de produse in exclusivitate la BestValue.

Pe scena BestValue, spectacolul va fi sustinut de reducerile de pana la 60%, care se aplica la preturile duty free, pe langa multe alte surprize.

Si in aeroport si online, pe BestValue.eu

Ziua cu cele mai DutyFree promotii are loc atat in magazinele din aeroporturi, in perioada 13 - 20 noiembrie 2020, cat si online pe BestValue.eu, doar pe 13 noiembrie 2020, cu posibilitatea de acces prioritar. Cortina de va ridica cu trei ore inainte de start, in data de 12 noiembrie, ora 21:00.

Black Friday VIP Lounge inseamna acces prioritar la shopping online

Cine beneficiaza? Toti cei care se inscriu in Black Friday VIP Access in baza abonarii la newsletter si a unei rezervari de loc. Biletul de avion este gratuit si gata validat in contul abonatilor. Astfel, pasionatii de Duty Free care vor sa se asigure ca isi gasesc produsele preferate la preturi spectaculoase pot aplica pentru VIP Access, si pot, astfel, sa isi comande preferatele de pe site cu trei ore inaintea startului oficial Black Friday.

Inscrierea in Black Friday VIP Access este un stil modern de spectacol pe care BestValue il promoveaza anul acesta, ceea ce inseamna ca pe langa accesul prioritar in Black Friday 2020 cu trei ore mai devreme, toti cei inscrisi in VIP Access obtin instant un voucher cu extra 5% discount, cumulabil cu celelalte reduceri de pana la 60%. Dar atentie! voucherele cu extra 5% discount sunt limitate. Ocuparea unui loc in sala virtuala, inaintea celorlalti, este prioritara.

Un spectacol in mai multe acte

Inscrierea in Black Friday VIP Lounge implica dezvaluirea automat, in exclusivitate, a 12 dintre produsele vedeta din cadrul campaniei, din cele peste 7000 de produse premium cu pana la 60% discount in Black Friday.

Dar, pe langa oferta exclusiva la produsele din topul celor mai dorite in randul calatorilor, show-ul de Black Friday la BestValue se caracterizeaza si prin noutati, editii exclusive, parfumuri niche si branduri de lux cu care calatorii s-au obisnuit deja.

Privilegii exclusive in Black Friday la BestValue pentru cei din primele randuri

De Black Friday, fiecare minut conteaza in goana pentru produsele preferate, motiv pentru care pe BestValue.eu, clientii au posibilitatea de a-si adauga favoritele din timp intr-un Duty Free wishlist. Finalizarea comenzilor este astfel posibila cu doar cateva clickuri. In plus, un Wishlist pregatit din timp si din timpul Black Friday in contul BestValue, asigura inclusiv lista de cadouri pentru sarbatorile de iarna, la cele mai bune preturi Duty Free din an.

Cel mai important numar este "Contul Meu"

De asemenea, pentru a nu rata clipe importante in goana de Black Friday, BestValue sfatuieste calatorii din online sa isi creeze un cont pe site si apoi sa salveze parola in "Contul meu". Si daca isi adauga preferatele in wishlist vor avea posibilitatea sa le primeasca, gratuit, la usa, cateva zile mai tarziu.

Este singurul Ticket Free Black Friday. Acces fara bilet!

Adresele de livrare ar trebui salvate in cont din timp, mai ales ca, la BestValue, clientii pot achizitiona produse Duty Free inclusiv pentru alte persoane, in baza biletului de avion deja validat. Pentru ca in acest an, pentru prima oara, pasionatii BestValue nu mai trebuie sa detina un bilet fizic de avion. De aceasta data, calatoria in lumea shoppingului online se va face Ticket Free.

Experienta unica

Fiecare pas este important in ziua cu cele mai Duty Free reduceri din an, asa ca BestValue se va asigura ca spectacolul de Black Friday sa fie perfect. Experienta Duty Free reprezinta o bucurie de Black Friday pentru toti clientii BestValue. Online, acestia pot beneficia de Priority Access la cel mai asteptat eveniment de shopping, voucher VIP cu extra 5% reducere, livrare gratuita la orice comanda, indiferent de valoarea ei, oriunde in Romania, preturi de aeroport dedicate exclusiv calatorilor si o experienta de shopping cu totul unica.

Pregateste-te, incepe Black Friday

BestValue este singurul brand de Travel Retail din Romania, cu magazine in cele mai mari aeroporturi din tara. Portofoliul de produse include parfumuri, produse de ingrijire a pielii, machiaj, bauturi, accesorii, dulciuri si jucarii, inclusiv online. BestValue.eu comercializeaza branduri premium, adauga periodic in portofoliul sau branduri noi cu renume international si a crescut cu 70% la numarul de iubitori Duty Free care detin un cont si cu 130% la numarul de vizionari.

Clientii se pot intinde la shopping anul acesta pentru ca Black Friday este un mix de beneficii incomparabile:

  • *pot comanda online produse inainte de startul oficial Black Friday.
  • *accesul in avans in VIP Lounge le ofera mai mult timp la dispozitie pentru cumparaturi.
  • *beneficiaza de preturi in regim Duty Free, cu pana la 40% mai mici decat pe piata locala, iar de Vinerea Neagra se mai adauga un discount de pana la 60%.
  • *beneficiaza de livrare gratuita, oriunde in Romania.
  • *indiferent de valoarea comenzii, se bucura de puncte de fidelitate, acumulate in First Club, pe care le pot utiliza la achizitionarea de produse in comenzi ulterioare. Black Friday este o ocazie ideala de a acumula extra puncte in First Club prin invitarea prietenilor la bordul avionului virtual.
  • Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
    Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
    Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
    Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
    Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
    Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
    #Black Friday 2020, #Black Friday, #Black Friday reduceri , #stiri shopping