De asta s-a retras din modelling? Gisele Bundchen, reclama la propriile piese de lenjerie intima (Video)

Vineri, 12 Iunie 2015, ora 13:40 5223 citiri
Foto: Instagram/Gisele Bundchen

Gisele Bundchen, care s-a retras recent din modelling, continua sa pozeze, chiar foarte provocator, insa pentru a face reclama propriei linii de lenjerie intima: Gisele Bundchen Intimates, colectia vara toamna - iarna.

Vedeta in varsta de 34 de ani, timp de multi ani cel mai bine platit model din lume, arata la fel de bine, chiar daca declara ca renuntarea la podium este motivata in primul rand de grija fata de organismul sau, privat de multe in nenumaratii ani in care a defilat.

Fostul inger al casei Victoria's Secret poate fi vazut, intr-un clip alb negru, purtand, rand pe rand, piese de lenjerie intima extrem de sexy. Cu un corp perfect, in ciuda faptului ca are doi copii, Gisele flirteaza seducator cu camera de luat vederi, remarca Daily Mail.

Nu mai urca pe podium, dar tot se dezbraca - Gisele Bundchen, goala in Vogue (Foto)

Frumoasa brazilianca si-a lansat linia de lenjerie intima in 2011, sustinand ca sunt genul de piese pe care ea insasi le poarta atat zi de zi, cat si in ocazii speciale.

Gisele Bundchen a anuntat ca se retrage in aprilie. "In mod automat corpul meu imi spune daca merita si acum mi-a cerut sa ma opresc", declara ea atunci. Ultima prezentare de moda la care a participat a fost in cadrul Saptamanii Modei de la Sao Paulo.

A.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News