Cyber Monday România 2021. Când are loc lunea cu cele mai mari reduceri din an

Advertorial
Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 18:18
17418 citiri
Cyber Monday România 2021. Când are loc lunea cu cele mai mari reduceri din an
Cyber Monday FOTO: freepik.com

Cyber Monday este una dintre cele mai importante zile ale cumpărăturilor din an. În acest an, în românia, Cyber Monday este sărbătorit în data de 29 noiembrie 2021, adică în lunea de după tradiționalul Black Friday.

Ce este Cyber Monday?

Cyber Monday este numele vânzărilor cu reduceri care au loc, în mod obișnuit, în prima zi de luni de după Black Friday.

Sărbătoarea a apărut cu mulți ani în urmă, când Black Friday era sărbătorit în magazinele fizice, iar lunea era Cyber Monday, sărbătoare dedicată cumpărăturilor online, de aici și denumire de “Cyber”.

De ce să profiți de Cyber Monday România

Fie că ai reușit să achiziționezi produsele dorite de Black Friday, fie că nu le-ai găsit, Cyber Monday este o ocazie în plus de a cumpăra produsele de care ai nevoie sau cadouri pentru cei dragi la prețuri promoționale.

De cele mai multe ori, produsele care se află la reduceri de Black Friday și în ziua de Cyber Monday sunt diferite. Prin urmare ai șanse de a găsi produsele dorite de tine în aceasta zi, la prețuri mai mici decât într-o zi normală.

Chiar dacă mai este o săptămână până la ofertele de Cyber Monday, având în vedere că în acest an Black Friday a fost sărbătorit mai devreme, multe magazine au început deja saă afișeze ofertele promoționale pentru Cyber Monday.

Anul acesta, mai mult decât oricând, asistăm la o creștere a vânzărilor în perioada cu cele mai multe reduceri din an.

Cyber Monday România 2021, începe mai devreme pentru unii comercianți

Te întrebi de ce încep ofertele atât de devreme ofertele de Cyber Monday în acest an? Ei bine, acest lucru se datorează în mare parte preocupărilor legate de întârzierile de livrare și lipsa anumitor articole cu cerere mare. Acesta este și motivul pentru care marile magazine au sărbătorit Black Friday mult mai devreme.

Hei, nu ne plângem - mai mult timp pentru cumpărături nu este niciodată un lucru rău în această perioadă a anului.

Așadar, bucură-te de oferte și achiziționează produsele dorite de tine sau chiar cadouri pentru cei dragi, mai ales că Sărbătorile de Iarnă se apropie cu pași repezi.

Produse sub 50 de lei de Cyber Monday

Mii de articole sunt deja în ofertele magazinelor online de Cyber Monday. Acestea acoperă toate gamele de produse, de la televizoare, laptopuri și până la ustensile de gătit și decorațiuni. Practic, orice ți-ai putea dori, ai șansa să găsești în ofertele de Cyber Monday.

În plus, pe unele site-uri poți găsi o gamă largă de produse până în 50 de lei, astfel încât să te poți bucura cu adevărat de oferte senzaționale. De exemplu, Teamdeals.ro sărbătorește Cyber Monday cu oferte sub 50 de lei, oferte între 50 și 100 de lei, dar și o mulțime de alte oferte senzaționale. Prin urmare poți achiziționa cadouri pentru copii, decorațiuni pentru Crăciun, ustensile necesare în bucătărie (precum aparatul de făcut sarmale) și multe alte produse la prețuri promoționale.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Cyber Monday, #Cyber Monday 2021, #Cyber Monday Romania , #reducere