Cum poti avea sorti de izbanda in prezent cu o afacere cu accesorii dama si barbati - intre smart design si bun gust

Advertorial
Miercuri, 13 Februarie 2019, ora 11:30
14264 citiri
Cum poti avea sorti de izbanda in prezent cu o afacere cu accesorii dama si barbati - intre smart design si bun gust

Piata gentilor si accesoriilor pentru femei cunoaste o perioada de expansiune in vremurile noastre, dovada si numarul din ce in ce mai mare al celor care raspund afirmativ unei provocari cu iz antreprenorial.

Este si cazul magazinului online Madiss.ro, care a devenit in scurt timp un brand in randul consumatoarelor si consumatorilor de frumos si bun gust.

Intreaga echipa a cautat intotdeauna sa ofere clientilor o varietate de produse care sa se potriveasca nevoilor de la ora actuala, optiuni care au integrat cu succes tehnologia digitala.

Povestea magazinului a inceput sa prinda contur de indata ce accentul a cazut pe calitate si inovatie si nu pe cantitate.

In spatele succesului Madiss se afla oameni care au crezut din prima clipa in visul lor si au dorit sa il impartaseasca cu ceilalti. De aceea, au pus umarul la treaba, au cautat colaboratori cu renume national si international in materie de accesorii pentru barbati si pentru femei, au testat piata de genti, posete, rucsacuri si s-au lansat.

La inceput mai greu, cu timpul poate un pic mai usor, echipa a vrut sa isi construiasca un renume pe piata de specialitate si totodata, sa se faca remarcata prin oferta propusa spre comercializare.

In aceasta maniera, au ajuns sa incheie parteneriate cu nume cunoscute in domeniu precum Pierre Cardin, Miss Lulu, Antonio Basile, Polo Vicuna, Kono, L&S etc. care propun produse originale, fabricate din materiale de calitate si respecta standardele internationale de calitate.

Au ales sa le comercializeze online din speranta ca se pot bucura de un public mai larg si totodata, de un mod mai practic si convenient de a face comert online.

Cu timpul, piata de desfacere s-a extins: doamnele si domnisoarele nu isi doreau doar o geanta dama sau un rucsac dama, ci voiau si alte accesorii precum genti pentru mamici, posete plic, genti de voiaj, esarfe, portofele, borsete etc.

La fel s-a intamplat si cu produsele pentru barbati: cererea de portofele, curele, seturi cadou, produse grooming a inceput sa fie din ce in cea mai mare, iar Madiss a tot cautat sa se extinda.

La momentul actual, in oferta lor se gasesc si produse pentru copii, acoperind astfel si aceasta categorie de clienti.

Pentru ca si-au dorit ca tehnologia sa faca parte din accesorii asa cum a ajuns sa faca parte din viata noastra, in magazin se gasesc si modele de rucsacuri care ofera posibilitatea instalarii unui cablu de incarcare USB si un port extern de incarcare astfel incat aceste accesorii sa fie usor de utilizat si practice pentru incarcarea telefonului sau a unui laptop.

Realizate din material impermeabil, aceste produse au devenit repede indragite, utile si la indemana pentru oamenii de afaceri, tineri antreprenori, IT-isti, corporatisti si chiar pentru orice iubitor de gadget-uri.

Din nefericire, lucrurile nu au fost roz inca de la inceput: nu este usor sa pornesti o afacere cu genti dama si alte accesorii cand piata abunda in astfel de magazine si marci care cauta sa faca tot ce le sta in putinta pentru a atrage cat mai multi clienti.

Promovarea si gama de produse reprezinta emblemele-cheie ale oricarei afaceri care se doreste sa aiba succes.

Brandul a inteles inca de la inceput ca promovarea online este cheia reusitei pe piata vremurilor actuale. Din acest motiv, pionii magazinului online au apelat la un specialist de publicitate care sa puna cap la cap ideile lor intr-o campanie de publicitate eficienta si rentabila care sa raspunda afirmativ oricarei provocarii primite. Ca urmare a acestui fapt, lucrurile au inceput sa se aseze si renumele magazinului online sa infloreasca.

De asemenea, Madiss a dorit sa fie mai aproape de clienti si asa aparut necesitatea de a folosi Kendalo, o solutie SMS Gateway inteligenta prin care se poate trimite SMS online de indata ce clientii plaseaza o comanda; astfel, acestia primesc informatii despre stadiul comenzii si despre livrare.

Totodata, ei pot primi un sms cu cupoane sau vouchere de reducere, un serviciu care se dovedeste extrem de util si de binevenit. Mai mult, persoanele interesate pot afla mai multe despre ultimele noutati sau reducerile disponibile din cadrul magazinului. Iar abonandu-se la newsletter, ele se pot bucura discounturi la cumparaturi in mod periodic.

Dupa toate eforturile depuse, se poate spune ca astazi, echipa culege roadele investitiei lor intr-o promovare conceputa pe masura nevoilor lor, la care se adauga si varietatea de produse continuu actualizata si completata.

Acum, luptand cu toate fortele cu concurenta acerba din partea firmelor din Romania din acelasi sector, aceasta poate afirma cu mandrie: "Madiss a fost fondat cu gandul de a incuraja femeile din Romania sa se exprime liber prin intermediul acestor accesorii feminine - gentile, dandu-le incredere in propria persoana. Cu un singur click va puteti completa outfitul de serviciu, tinuta de petrecere sau va puteti alege rucsacul potrivit pentru o seara cu prietenii in parc."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#accesorii dama, #accesorii barbati , #shopping online