Care sunt principalele criterii atunci cand alegeti un carucior

Advertorial
Joi, 22 Aprilie 2021, ora 16:37
15322 citiri
Care sunt principalele criterii atunci cand alegeti un carucior

In asteptarea bebelusului nostru, avem atat de multe lucruri de facut, iar unele dintre ele sunt atat de importante incat nu putem face compromisuri. Caruciorul este unul dintre aceste atribute.

Va fi o parte integranta a vietii copilului nostru inca de la inceput. Va petrece cel putin un an si jumatate in el si cel mai adesea caruciorul ramane cu noi pana cand copilul va avea 3-4 ani. In cele din urma, incepem sa-l luam cu noi pentru orice eventualitate sau sa impingem in el cantitati uriase de bagaje pentru copil si jucarii.

Astazi, carucioarele combinate cu doua sau trei componente sunt un succes. Le putem folosi in diferite configuratii, in functie de caz si de nevoile noastre individuale.

Carucioare pentru bebelusi 3-in-1 poate fi transformat, de exemplu, intr-un cos pentru transportul bebelusului in masina.

Diversitatea complica oarecum alegerea. Ce ar trebui sa avem in vedere atunci cand cumparam un carucior?

Varsta bebelusului

Este important sa tinem cont de varsta copilului nostru. Cei mici ar trebui sa calatoreasca doar in spate si nu pot fi ridicati in pozitie asezata nici in carucior, nici in timp ce calatoresc cu masina. Aici ar trebui sa luam in considerare factorul economic - cat timp va fi posibil sa folosim caruciorul pe care il cumparam pentru bebelusul nostru? Daca sunteti constrans din punct de vedere financiar, va sfatuim sa alegeti un vehicul pentru copii cu cea mai mare gama de varsta posibila.

Carucioare convertibile in triciclete sunt disponibile pentru copiii mai mari. Acest lucru va va permite sa faceti o tranzitie lina de la calatorie la miscarea independenta si la noul prieten preferat al copilului - prima sa bicicleta.

Sezon

Multi parinti isi fac alegerile in functie de perioada in care se naste bebelusul lor. Pentru cei mici care apar la sfarsitul iernii, de obicei preferam sa alegem un carucior de vara. Daca este combinat, pentru primele sale plimbari il putem folosi doar sub forma unui cos in care sa purtam bebelusul usor.

In functie de sezon, ar trebui sa incarcam caruciorul cu accesoriile necesare, cum ar fi umbrela, husa de ploaie, plasa de tantari etc.

Etaj si infrastructura rutiera

Pentru majoritatea gospodariilor, greutatea caruciorului este un factor major. Deseori trebuie sa locuim la un etaj inalt intr-o cladire rezidentiala. Nu toate cladirile sunt dotate cu ascensoare si chiar si cele care nu sunt asigurate impotriva accidentelor. Zonele din jurul metroului, trotuarelor, podurilor si trecerilor de pietoni nu sunt mereu imbunatatite si adaptate pentru deplasarea cu bebelusii. Daca locuiti sau lucrati intr-o zona similara, cautati un carucior multifunctional si cel mai usor posibil pentru a va scuti de suparari inutile.

Abordare individuala

In cele din urma, ganditi-va care este situatia dvs. particulara si de ce aveti nevoie.

Daca sunteti un sofer care conduce frecvent de exemplu, si va trebui adesea sa va transportati copilul cu masina, poate fi cel mai convenabil sa luati un carucior pliabil Acest lucru va va permite sa pastrati confortabil cadrul in portbagajul masinii in timp ce utilizati cosul ca scaun de siguranta pentru micutul dvs. Aceasta optiune este potrivita si pentru persoanele care se deplaseaza foarte rar pe patru roti si, in practica, nu au nevoie de un scaun special foarte des. In acest fel il veti avea intotdeauna la indemana daca aveti nevoie de el, fara a ocupa spatiu suplimentar in dulap.

Plusuri si minusuri

Va recomandam ca inainte de a face alegerea finala, sa faceti o lista preliminara a lucrurilor care sunt importante pentru dvs. personal la un carucior.

Carucioare pentru fiecare copil va asteapta pe site-ul Kidso.bg. Puteti naviga rapid intre diferite categorii prin filtrare dupa pret, sexul copilului si, de asemenea, dupa cuvant cheie. Cumparaturile pentru micutul dvs. nu au fost niciodata atat de usoare!

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#carucior, #carut copii, #cum alegi caruciorul , #stiri shopping