Care sunt avantajele cumparaturilor online

Advertorial
Marti, 17 August 2021, ora 10:49
13940 citiri
Care sunt avantajele cumparaturilor online

In ultimii cativa ani, cumparaturile online au devenit, treptat, parte din normalitatea fiecarei persoane. Fara indoiala, si tu ai comandat macar o data ceva de pe Internet, scutind astfel drumul pana la magazinul fizic al companiei respective.

Cu toate acestea, inca exista un grad destul de mare de reticenta cu privire la shoppingul digital. Unii considera ca trebuie neaparat sa vada produsul fizic, inainte de a-l achizitiona, in timp ce altii se tem de tranzactiile online din pricina securitatii.

In ceea ce urmeaza, iti vom prezenta top 5 avantaje uriase ale cumparaturilor online si ce ratezi daca inca iti faci toate cumparaturile in centrele comerciale sau in magazinele fizice din oras.

Online poti gasi o varietate mai mare de produse

Primul avantaj al magazinelor online este acela ca nu sunt limitate de un spatiu fizic in care produsele trebuie sa fie asezate. Drept urmare, in cataloagele online ale magazinelor vei gasi intotdeauna mai multa diversitate.

De exemplu, daca vrei sa cumperi un fotoliu sau un dulap intr-o anumita combinatie de culori, s-ar putea sa nu afli de existenta acelui model in magazinul fizic, unde sunt expuse doar cateva dintre optiunile existente. Pe restul le vei putea vedea si comanda doar pe site.

De asemenea, daca probezi intr-un magazin o bluza superba, insa marimea ta nu este disponibila, mai mult ca sigur vei renunta la idee si vei cumpara un alt produs care, cel mai probabil, nu iti va placea la fel de mult. In schimb, facand shopping online, vei gasi cu siguranta mai multe marimi disponibile pentru comanda.

Poti beneficia de mai multe reduceri de pret

Adesea, magazinele online organizeaza tot felul de campanii promotionale pentru cei care comanda produsele lor. Astfel, poti beneficia de reduceri intre 5% si peste 60% la produsele pe care ti le doresti, daca le cumperi de pe site.

In plus, pentru ca firmele nu sunt nevoite sa plateasca spatii comerciale fizice, folosindu-se doar de depozite, unele magazine online au preturi mult mai mici pentru toate produsele, calitatea fiind la fel de buna ca aceea a produselor din centrele comerciale.

Asadar, daca ai nevoie de lucruri noi pentru casa ta, poti comanda produse ieftine de pe doraly.ro, la reduceri semnificative. Ai la dispozitie o gama imensa de produse, asa ca vei gasi, fara indoiala, exact ceea ce cauti!

Nu in ultimul rand, daca te vei abona la newsletterele unor magazine online, vei primi periodic oferte speciale, reduceri uriase si chiar surprize personalizate, de ziua ta sau de sarbatori!

Nu trebuie sa transporti fizic produsele voluminoase

Daca ai nevoie de cateva accesorii, o pereche de jeans sau cumparaturi de baza pentru gospodarie, poti alege un magazin fizic fara sa depui prea mult efort.

Cu toate acestea, daca trebuie sa cumperi produse voluminoase sau foarte grele, magazinele online sunt solutia perfecta, de care ar fi pacat sa nu profiti!

Astfel, cand trebuie sa cumperi un set nou de detergenti, produse pentru bicolaj, unelte pentru gradina si alte obiecte cu un numar mare de kilograme, nu ezita sa le comanzi online, cu livrarea inclusa. Unele magazine chiar ofera livrare gratuita, asa ca nu ai decat de castigat!

Economisesti timp pretios

Timpul reprezinta cea mai importanta resursa pe care o avem. De fapt, este chiar singura care nu poate fi cumparata cu nicio suma de bani.

De aceea, daca vrei sa iti castigi macar cateva ore inapoi, incepe sa comanzi online produsele de care ai nevoie. Indiferent cat de aproape ar fi magazinul fizic, chiar si jumatate de ora scutita pe drum este extrem de pretioasa!

In final, retine faptul ca shoppingul online, in ziua de astazi, este extrem de simplu, sigur si avantajos. Asadar, nu ezita sa-l folosesti ori de cate ori ai ocazia!

România, pe ultimele locuri din Europa la achiziționarea cărților online. Cât de mult se cumpără ebook-uri și volume tipărite de pe internet
România, pe ultimele locuri din Europa la achiziționarea cărților online. Cât de mult se cumpără ebook-uri și volume tipărite de pe internet
În 2023, la nivelul Uniunii Europene, 13,4% din rezidenţi au cumpărat online cărţi, reviste sau ziare tipărite şi doar 7,2% din rezidenţii UE au făcut achiziţii online de cărţi...
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
#cumparaturi online, #shopping online, #magazin online , #stiri shopping