Black Friday la Spy Shop

Advertorial
Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 09:00
13583 citiri
Black Friday la Spy Shop

Esti nerabdator sa vezi care sunt super ofertele? Black Friday 2019, cea mai asteptata campanie de reduceri a anului debuteaza la Spy Shop in 15 noiembrie si se intinde tot weekendul, pana pe 17 noiembrie.

Spy Shop, magazinul online cu cea mai diversificata gama de produse din industria de securitate si spionaj pregateste pentru acest peste 1000 de produse la pret redus, de care poti profita doar in cadrul acestei campanii.

Cu peste 50.000 de mii de produse in portofoliu, Spy Shop organizeaza anual campania de Black Friday care atrage mii de clienti interesati de aceste tipuri de produse si genereaza vanzari de cateva sute de mii de euro.

Fiind o compania matura, cu peste 10 ani pe piata, incearca an de an sa inoveze si sa se adapteze nevoilor clientilor, oferind pe langa produse si o serie de servicii post vanzare care vin in sprijinul consumatorului: asistenta tehnica gratuita, retur in 30 zile, deschiderea coletului la livrare, discount-uri in functie de vechime si comenzile anterioare, plata in rate si altele.

O parte dintre brandurile din aceasta campanie: Acvil, Dahua, Hikvision, DSC, Paradox, Chuango, Nice, Motorline, Slinex, Electra, Vstarcam, Reolink etc.

Anul acesta, de Black Friday la Spy Shop, in perioada 15 - 17 noiembrie se pregatesc reduceri super atractive la: Camere si sisteme supraveghere video, sisteme alarma cablu si wireless, automatizari porti, videointerfoane, control acces, antiincendiu, echipamente spion si multe altele!

Printre produsele cu super preturi amintim:

- Camere supraveghere de la 39.9 lei

- Sisteme supraveghere video de la 199 lei

- Sisteme alarma wireless de la 275 lei

- Automatizari porti si garaj de la 499 lei

- Camere wireless de la 99 lei

- Camere auto de la 119 lei

Pentru a fi totul mai simplu si pentru a usura procesul de comanda iti recomandam:

1. Sa-ti faci cont pe site

2. Sa alegi produsele dorite

3. Sa le adaugi in cos sau in lista de favorite

4. Sa intri pe site vineri, imediat dupa ora 00

De asemenea e indicat sa te abonezi la newsletterul Spy Shop si sa urmaresti cand ajunge e-mailul cu primele oferte!

In aceasta perioada este de asteptat ca timpii de livrare fie mai mari decat in perioada normala, in functie de distanta si incarcarea curierilor, fiind posibil ca livrarea sa dureze cu una, doua zile mai mult.

Spor la cumparaturi!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Black Friday Spy Shop, #reduceri Spy Shop , #reducere