Black Friday 2021 - reducerile au început pe Esteto.ro

Advertorial
Marti, 09 Noiembrie 2021, ora 07:45
9828 citiri
Black Friday 2021 - reducerile au început pe Esteto.ro
Black Friday FOTO: esteto.ro

Black Friday 2021 este un eveniment de amploare în România, deoarece în această perioadă se pun la bătaie o mulţime de reduceri consistente la mii de produse.

Esteto.ro a pregătit foarte multe surprize pentru perioada de Black Friday 2021, preţuri mici la mii de produse, stocuri actualizate constant şi pachete promo special create pentru clienţii lor.

Magazinul online este focusat pentru a oferi cele mai calitative produse şi servicii, la preţuri fără egal. Produsele cosmetice sunt în prim-plan, însă nu trebuie să uităm şi de produse naturiste, consumabilele medicale şi pentru saloane sau cărţile. Vezi toate produsele din oferta Esteto Black Friday 2021 aici: https://www.esteto.ro/black-friday.

Black Friday 2021 - reducerile au început pe Esteto.ro

Reducerile de Black Friday 2021 au început pe Esteto.ro încă din data de 1 noiembrie. Magazinul online pune la bătaie oferte competitive la mii de produse, atât dintre cele vândute de ei, cât şi cele listate de parteneri în platflorma de marketplace.

Black Friday 2021 este un eveniment anul, care a luat amploare odată cu apariţia lui în România în anul 2011. De atunci, comercianţii se luptă să ofere cele mai bune oferte către clienţii săi.

Cum a aparut fenomenul de Black Friday

Black Friday este o sărbătoare a cumpărăturilor originară din SUA, popularitatea sa răspândindu-se în întreaga lume. Black Friday are loc vineri, după Ziua Recunoştinţei, sărbătoarea fiind asociată cu discounturi uriaşe. În fiecare an, Black Friday marchează sezonul cumpărăturilor de Crăciun.

Black Friday îşi are originea în criza economică cauzată de Bursa din New York în 1929, când unii comercianţi au organizat o zi întreagă de reduceri pentru clienţii lor cu scopul de a-i motiva să cumpere din nou. Această practică a câştigat imediat popularitate, Black Friday devenind unul dintre cele mai importante evenimente comerciale ale anului.

Black Friday 2021 la Esteto se bazează tot pe fidelizarea clienţilor existenţi, în principiu, însă îşi doresc şi atragerea de noi clienţi.

În cadrul Black Friday 2021 la Esteto se oferă produse Alfaparf Milano cadou

Din data de 1 noiembrie a început Black Friday 2021 la Esteto, promoţiile fiind deja active pe site. Pentru comenzile ce conţin produse din categoriile Îngrijirea părului, Hair styling sau Vopsea de Păr şi Oxidant, puteţi primi un şampon Alfaparf Milano cadou.

Pentru comenzile cu valoarea cumulată de minim 200 lei, primiţi cadou un şampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 250 ml în valoare de 48 lei. În cazul în care achiziţionaţi produse în valoare de minim 350 lei, veţi primi cadou un şampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 1000 ml în valoare de 99 lei.

Brandul Alfaparf Milano oferă o gamă de produse de îngrijire a părului plină de soluții diversificate, pentru toate cerințele: culoare, formă, tratamente și styling.

Black Friday 2021 - perioada cu preţuri imbatabile

Black Friday 2021 este perioada din an cu preţuri imbatabile la produse din toate categoriile. Pe esteto.ro Black Friday 2021 a început încă din data de 1 noiembrie şi vă aşteaptă cu oferte generoase.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Black Friday, #black friday 2021, #reduceri Black Friday , #reducere