Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Shopping > reducere
A   A   A

Black Friday 2019 incepe la Romstal pe 15 noiembrie, cu reduceri de pana la 90%

Black Friday 2019 incepe la Romstal pe 15 noiembrie, cu reduceri de pana la 90%
Foto: Facebook / Romstal
Romstal anunta inceperea campaniei sale de Black Friday 2019 pe data de 15 noiembrie, cu reduceri de pana la 90% la peste 500 de produse din magazinul online, dar si din magazinele fizice.

Mai mult, doar in luna noiembrie si in perioada de Black Friday, cumparatorii au transport gratuit la orice comanda online, anunta retailerul.

Inscrie-te la newsletterul Romstal, ca sa afli in avans care sunt ofertele Romstal de Black Friday si sa nu ratezi data lansarii de promotie.

Inregistreaza-te sau creeaza-ti un cont pe romstal.ro, daca vrei sa poti lansa comenzi mai repede. Fii printre cei norocosi, care prind stocuri pentru cel mai bune produse!

Completeaza-ti datele de contact, de livrare si facturare, ca sa le ai gata pregatite pentru comenzi, cand se da startul reducerilor.
Sute de produse vor fi disponibile pe romstal.ro cu reduceri de pana la 90% doar de Black Friday. Salveaza-le in cosul de cumparatur din contul tau, ca sa le gasesti imediat si sa le poti cumpara cat mai repede, inainte sa se epuizeze stocurile.

Gaseste toate detaliile despre Black Friday 2019 la Romstal pe pagina dedicata.
Facebook ShareTweet
 Luni, 04 Noiembrie 2019, ora 12:46

 Articol citit de 2287 ori

Citeste si: