Biciclete potrivite pentru oras

Advertorial
Luni, 14 Octombrie 2019, ora 10:07
18783 citiri
Biciclete potrivite pentru oras

In timp ce in cazul masinilor situatia s-a schimbat de la o epoca la alta, in prezent fiind pus accentul pe poluare cat mai mica si pe faptul ca rezervele de combustibili fosili sunt in scadere, bicicletele au ramas la fel de utile si de acesibile. Ba chiar o alegere mult mai buna in orasele si zonele aglomerate.

Desi nu reprezinta un mijloc de transport prea eficient in ceea ce priveste transportul pe distante mari, in interiorul unui oras sau asezare rurala sunt perfecte. Nu mai este nevoie sa asteptam la semafor sau in trafic atunci cand este aglomeratie si ne putem face loc usor printre trecatori, pe trotuare.

Bicicleta are o istorie destul de lunga, de-a lungul anilor aparand noi modele, de la cele pentru oras pana la cele mountain bike, perfecte pentru drumetii in natura dar si alte modele consacrate.

Si eu am invatat sa merg pe bicicleta inca de la varsta de 6 ani si de atunci am schimbat si incercat destule modele diferite. Am inceput, ca multi dintre cei care au crescut la tara cu o bicicleta "romanaeasca" cum ii spuneam atunci, cu ghidon inalt, fara schimbatoare si frane pe disc sau saboti.

Pentru a ne asigura ca facem cea mai buna alegere este bine sa apelam la profesionisti. Astfel, in cazul bicicletelor, eu ii recomand pe cei de la Click4Sport ale caror articole sunt de cea mai buna calitate. De aici ne putem achizitiona atat biciclete cat si accesorii si piese de schimb.

Prin intermediul lor am reusit sa invat si eu cateva chestii destul de interesante, pe care nu as putea spune ca le stiam si inainte precum faptul ca, asemeni masinilor, cauciucurile pot afecta performanta bicicletei. De la viteza pe care o putem atinge si pana la aderenta pe diverse suprafete.

Scopul celor de la Click4Sport este si de a promova miscarea, un aspect pe care din ce in ce mai multe persoane pun accent. Si cum am putea face asta mai bine decat cu ajutorul unei biciclete oras pe care o putem utiliza zilnic, chiar si pentru a merge la munca, un lucru pe care multi il fac in tarile dezvoltate.

Iarna este intr-adevar un anotimp care nu prea ne permite sa mergem cu bicicleta dar pentru celelalte perioade ale anului o putem utiliza asa ca este bine sa stim si ce cauciucuri sa alegem.

Cel mai bine este ca putem schimba cauciucurile si de acasa, rapid si usor si astfel economisim si timp si bani pe care i-am da la un service.

In magazinul Click4Sport gasim foarte multe modele de cauciucuri bicicleta de la cei mai buni producatori, la preturi accesibile.

Acestea sunt proiectate sa reziste la conditii extreme atat in ceea ce priveste temperaturile mari cat si utilizare intensa, zilnica.

Cei de la Schwalbe pun la dispozitie diverse tipuri de cauciucuri pentru bicicletele de oras, pentru toate anotimpurile.

Acest producator german este unul dintre cei mai cunoscuti din lume si un lider in ceea ce priveste inovatiile in materie de cauciucuri pentru biciclete.

Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
#magazin biciclete, #accesorii biciclete , #shopping online