ALTEX da startul campaniei de Black Friday 2019 pe 1 noiembrie

Comunicat de presa
Vineri, 01 Noiembrie 2019, ora 12:30
10941 citiri
ALTEX da startul campaniei de Black Friday 2019 pe 1 noiembrie

ALTEX Romania, liderul pietei de retail cu produse electronice si electrocasnice incepe Campania Black Friday 2019 pe 1 noiembrie.

Inca din prima zi de campanie clientii se pot bucura de cele mai asteptate promotii ale anului la un sortiment larg de produse disponibile in toate magazinele si pe site-urile ALTEX si MEDIA GALAXY.

In acest Black Friday, ALTEX si MEDIA GALAXY fac tehnologia accesibila prin sortimentul de produse atent ales, preturile cele mai mici din piata, garantate prin programul "de 2XDiferenta" si, mai ales, prin disponibilitatea produselor, punand la dispozitia clientilor toate resursele: experienta, oameni, stocuri, sisteme, magazine, cu scopul declarat de a fi cat mai aproape de asteptarile lor.

"In campania de Black Friday de anul acesta, cei mai importanti indicatori de performanta pentru ALTEX sunt cresterea numarului de clienti si satisfactia lor ca au facut alegerea potrivita. Astfel, un aspect important de care am tinut cont este asigurarea consultantei si experientei placute cu produsele asigurate de colegii din magazine. Cu ajutorul lor, clientii pot fi siguri de alegerile pe care le vor face incepand cu 1 noiembrie, beneficiind totodata pe loc de produsele dorite la cele mai atractive preturi", spune Edvin Abdulachim, director comercial ALTEX Romania.

Pregatirea campaniei de Black Friday a inceput cu mai multe luni in urma si a insemnat asigurarea unei experiente placute de cumparare printr-o abordare omni-channel. Aceasta implica investitii in optimizarea website-ului in ceea ce priveste infrastructura hardware si optimizarea timpului de incarcare a paginilor, optimizarea proceselor de achizitie si livrare la domiciliu si asigurarea unui stoc de optim pentru ca clientii sa se poata bucura imediat de promotiile atractive.

In calitate de lider al pietei de electro-IT din Romania, ALTEX aduce promotiile cele mai agresive din an, impresionante prin numar si varietate, la o mare diversitate de categorii: telefoane, televizoare, laptopuri, electrocasnice, gaming.

In premiera, in acest an, includem si produse din categorii noi precum cosmetice, anvelope si piese auto, bricolaj, produse pentru copii si nu numai.

Pentru a se bucura de oferte clientii pot sa vina in magazinele ALTEX si MEDIA GALAXY sa testeze si sa isi ridice produsele pe loc, incepand cu 1 noiembrie", declara Raul Filip, director de achizitii ALTEX Romania.

Fii mai rapid decat curierul: ridica produsele direct din magazine in perioada 1 noiembrie - 4 decembrie 2019 si bucura-te imediat de oferte!

La ALTEX si MEDIA GALAXY clientii nu mai trebuie sa astepte curierul, ci pot cumpara direct din magazine de unde pot sa plece pe loc cu propusele dorite.

Printre ofertele atractive de care clientii se pot bucura chiar de pe 1 noiembrie in toate magazinele si pe site-urile ALTEX si MEDIA GALAXY se numara: televizorul Philips, diagonala 80cm la numai 599,9 lei, masina de spalat rufe Arctic 6Kg, 1000 rotatii pe minut, A+++ la doar 692,9lei, pret la schimb cu un produs vechi, laptop Asus, procesor Intel Celeron 2,6GHz, 4GB Ra, display HD la doar 849,9lei, combina frigorifica Gorenje (229l frigiderul si 97l congelatorul) la numai 1147,9lei, pret la schimb cu un produs vechi, aragaz inox Zanussi cu 4 arzatoare, cuptor de 53l si aprindere electrica la numai 895,9lei, smartphone Samsung Galaxy A10 la doar 545,9 lei, laptop Lenovo Ideapad cu procesor Inel Pentium Gold 540SU, 4GBRam, display full HD la numai 1199,9lei, expresor super-automat Philips cu cana de lapte, la doar 1199.9lei, smartphone Huawei P30 lite la numai 999lei, televizor UHD Philips, diagonala 108 cm la doar 1393,9 lei.

Pentru a afla si restul de oferte clientii sunt asteptati in magazine si pe site-urile ALTEX si MEDIA GALAXY.

Si pentru ca astfel de oferte sunt de neratat, am pregatit un alt avantaj pentru clientii care doresc sa fie primii care se bucura de Black Friday alaturi de ALTEX si MEDIA GALAXY: programe de rate fara dobanda prin cardurile bancilor partenere si servicii de creditare pe loc, direct in magazin sau online, prin birourile CREDEX.

Despre ALTEX Romania

Pornind ca start-up local in anii '90, ALTEX Romania a crescut durabil prin forte proprii, influentand comertul de electronice si electrocasnice din Romania, oferind clientilor sai prin reteaua de peste 100 de magazine si prin site-ul www.altex.ro echipamente care sporesc confortul vietii, adecvate nevoilor clientilor, la preturi accesibile.

Prin programul "De 2xDiferenta", ALTEX sustine cel mai mic pret din Romania oferit pentru intreaga gama de produse.

In plus, ALTEX vine in sprijinul clientilor cu servicii care adauga plus-valoare: servicii de consultanta la raft, platforma online, livrare la domiciliu, ridicarea produselor vechi, finantare (rate) accesibila, actiuni promotionale.

De la electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia, ALTEX Romania si-a extins in prezent gama de produse avand oferte competitive si pe piata de voiaj, sport si vacanta, auto, cosmetice-ingrijire personala, bebelusi-copii sau bauturi calde si reci (apa, cafea, sucuri, ceai).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, joi, 18 aprilie, la Realitatea Plus, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere...
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș a anunţat joi, 18 aprilie, că o şedinţă de Guvern ar putea avea loc...
#Black Friday 2019, #Black Friday Altex , #reducere