Alternative moderne de la Nichiduta pentru plimbari in parc de neuitat

Advertorial
Marti, 22 Octombrie 2019, ora 11:05
14398 citiri
Alternative moderne de la Nichiduta pentru plimbari in parc de neuitat

Un fir subtire se tese intre asteptarile parintilor si asteptarile copiilor atunci cand vine vorba despre o iesire in parc. Cei mici isi doresc diversitate, aspira spre cat mai multe activitati, in timp ce parintii cauta doar joculete ce stau sub semnul sigurantei depline.

Raportand totul la alternativele moderne ce se gasesc la orice pas, parintii au o mai mai greutate in ceea ce priveste alegerea surselor de divertisment. Nu toate jucariile sau lucrurile cu care cel mic intra in contact garanteaza siguranta pe toata perioada interactiunii. Printre acestea se numara si masinutele.

Plusurile alternativei clasice - masinuta electrica pentru copii

La intrebarea "Masinute electrice sau masinute cu pedale?" tot mai multi parinti opteaza pentru alternativa moderna si anume masinutele electrice. Motivele pentru care fac acest lucru sunt numeroase, ele vizeaza in primul rand siguranta celui mic.

Pentru ca fiecare parinte doreste sa isi stie copilul in siguranta pe tot parcursul iesirii in parc, specialistii Nichiduta vin cu solutia salvatoare. In cadrul magazinului nichiduta.ro se regasesc numeroase tipuri de masinute electrice de la branduri consacrate, renumite pentru accentul pe care il pun asupra calitatii.

De exemplu, masinuta electrica cu telecomanda 2.4 Ghz Thunder RED este recomandata copiilor cu varsta intre 3 ani si 6 ani, cu o greutate sub 30 kg. Dimensiunile 93 x 50 x 50 cm sunt perfecte pentru a sustine confortul de care copilul are nevoie pe toata perioada sofatului - nu va sta inghesuit in masinuta, va avea libertatea in miscari de care are nevoie.

Caracteristica care a cucerit parintii

Unul dintre criteriile care a atras tot mai mult atentia se refera la radiocomanda pentru parinti. Mai exact, parintii pot controla masinuta, cu ajutorul telecomenzii, de la distanta.

Aceasta telecomanda are 4 functii - inainte, inapoi, stanga, dreapta. Siguranta cu care vine la pachet aceasta functie tine de faptul ca radiocomanda 2.4 G nu interfereaza cu alte masinute.

Masinuta este dotata cu o pedala ce poate fi folosita pentru a pune frana si pentru a accelera. Oglinda retrovizoare, volanul cu sunete, mufa MP3 si farurile din fata sunt alte caracteristii definitorii ale acestei masinute electrice.

Totodata, masinuta nu este cea care le va acapara intreaga atentie copiilor pe parcusul iesiri in parc deoarece poate fi folosita doar o ora - o ora jumatate. Astfel, cei mici pot desfasura si alte activitati pe langa plimbarea cu masinuta electrica. Timpul de incarcare este de 8 - 12 ore - optim pentru o noua iesire in ziua urmatoare.

Parintii mai au garantia sigurantei si in ceea ce priveste viteza pe care masinuta o atinge - intre 3 si 5 km/h. Avand in vedere ca au si posibilitatea de a o controla prin intermediul telecomenzii, toata experinta sofatului pentru cel mic se afla sub semnul sigurantei depline.

Centurile de siguranta sunt alte puncte cheie ce i-au convins pe parinti ca masinuta electrica este o alternativa ce inlatura orice posibilitatea de accidentare.

Nichiduta are pregatite o multitudine de astfel de masinute electrice ce prezinta certificarea calitatii. Parintii interesati pot accesa nichiduta.ro pentru a le vizualiza pe fiecare in parte.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#oferte articole copii, #masina copii Nichiduta , #cumparaturi